Pino alat
Pino alat
Pino alat
Pino alat
PINO

Pino alat

Šifra artikla: A013045
DA IGRA NE PRESTANE - KOMPLETNA PONUDA

Kupi 2 igračke, ostvari 50% popusta na jeftiniju!

ILI 

Kupi 3 igračke, najjeftinija 1 dinar!

Akcija traje od 05.04. do 05.05.2024. I odnosi se na kompletan asortiman igračaka osim na proizvode koji sa na nekoj drugoj akciji. Važi u svim Aksa prodavnicam i internet prodavnici

Set Alat svojim bogatim sadržajem prilagođen je dečijoj igri koja zahteva stimulativnu fizičku i socijalnu sredinu. Preko igre u kojoj se koristi alat za male majstore, podstiče se razvoj i usavršavaju čulna opažanja deteta, zadovoljava se prirodna potreba radoznalosti deteta u odnosu na svet koji nas okružuje.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Set Alat svojim bogatim sadržajem prilagođen je dečijoj igri koja zahteva stimulativnu fizičku i socijalnu sredinu. Preko igre u kojoj se koristi alat za male majstore, podstiče se razvoj i usavršavaju čulna opažanja deteta, zadovoljava se prirodna potreba radoznalosti deteta u odnosu na svet koji nas okružuje. Igračka Alat omogućava uključivanje novih nestruktuiranih materijala, koji navode na istraživanje i rešavanje praktičnih problema. Dok se igra dete stvara situaciju pod svojom kontrolom, što omogućava individualno napredovanje u savladavanju veština neophodnih za manipulisanje sa alatom. Oslanja se na predhodna iskustva iz igre i poistovećuje ih sa onim što je videlo u realnim situacijama iz svog okruženja.

Igračka podstiče na kreativnost i maštu, a u grupi omogućava bolju interakciju i kooperativnost među decom.Igra sa alatom pruža bezbroj mogućnosti, jer decu navodi na igre uloga, gde oni mogu ući u ulogu majstora (vodoinstalatera, automehaničara, električara...), trgovca (prodavca alata i sličnih stvari), ulogu tate (popravke po kući) i sl. Manipulišući alatom iz ovog seta dete razvija sitnu motoriku, koordinaciju pokreta i razvija veštinu komuniciranja sa drugom decom. Omogućeno mu je da eksperimentiše, improvizuje, oslobođeno je od pravila i mogućnosti greške, što ga opušta i daje mu osećaj zadovoljstva. Kroz fantaziju oslobađa svoja osećanja i izražava sebe.

Dimenzije proizvoda: 31X13,5X15,5CM
Materijal: drvo
Uzrast: 3G+
Pol: Unisex
Održavanje: Vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i izbeljivača
Baterije: NE
Karakteristika Vrednost
Kategorija Drvene igračke za decu
Proizvođač PINO
Godine 3 godine
Pol dečaci
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi