noseci-zeleni

Akcija na odeći i obući odabranih brendova

Na kolekciju Jesen-Zima

Stigli su hladni dani, zato je Aksa pripremila sjajnu ponudu na kolekciju Jesen-Zima. Vaši omiljeni brendovi odeće I obuće Dirkje, Chicco, Silversun, Lillo&Pippo, Baldino, Pollino, Ciciban, Reebok, Adidas, Nike, Champion, Copperminer su izdvojeni na posebnoj ponudi. Dobro se obucite, uz sjajnu akciju na odeći i obući.

Iskoristite popuste do 07.01.2021.

Proizvode sa akcije možete kupiti u svim Aksa prodavnicama ili poručiti na Aksa internet prodavnici u svakom trenutku.

kesbek

I to nije sve! Za sve članove Aksa klub kartice obezbedili smo dodatnih 5% na brendove Chicco, Rastar i Wow. Da dobro ste čuli, na odabrane brendove igračaka članovi Aksa kluba imaju dodatni popust od 5% na već snižene igračke i traje do kraja novogodišnje akcije. Ako već niste postanite i vi član Aksa kluba. Jedna kartica za sve!

Samo u Aksi, iskusno od prvog dana

Stigao je i taj najlepši trenutak, beba je stigla. Aksa ima spreman spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su neophodne i korisne u prvim danima bebe. Ovo je univerzalan spisak za jednu bebu u prvim danima po dolasku iz porodilišta. Prva kupovina za bebu može da počne. Sa željom da Vam pomognemo I olakšamo prvu kupovinu za bebu, pripremili smo spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su potrebne vašoj bebi I vama

Dostava je besplatna za porudžbine preko 2000 dinara.

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana.

Za savršene poklone za poseban dan vaših mališana, napravite svoju listu poklona.

Najiskusnija odluka: Auto-pretplata! Svakog meseca na vaš prag stiže sve što bebi treba!

Prijavite se na naš Newsletter za najnovije informacije.