Šta je Aksa klub?

Cenimo Vaše vreme i trudimo se da Vaše iskustvo kupovne u Aksi uvek bude prijatno i iznad očekivanja. Zato smo osnovali Aksa klub.

Članstvo u Aksa klubu je namenjeno svima vama koji imate mališane i brinete o njima. Postanite član Aksa kluba i iskoristite privilegije i pogodnosti koje nude Aksa i njeni partneri.

Pružite Vašim mališanima ljubav, negu i pažnju koji su najvažniji, a mi smo tu da vam, uz najbolju ponudu na jednom mestu, pomognemo, olakšamo i ulepšamo ovaj uzbudljivi period u vašim životima.

Radujemo se što smo deo Vaših posebnih trenutaka!

Zajedno od prvog dana.

 

Pogodnosti Aksa kluba

 

Članstvom u Aksa klubu svaka Vaša kupovina se evidentira na kartici i zbirno utiče na visinu popusta koji stičete, kao i na pripadnost odgovarajućem nivou. Nivoi članstva u Aksa klubu su sledeći: bronzani, srebrni, zlatni i platinum (način na koji prelazite u naredne nivoe je definisan skalom popusta u nastavku teksta)

Prilikom svake kupovine potrebno je dati karticu na uvid na kasi, nezavisno od načina plaćanja, kao i da budete registrovani prilikom online kupovine.

Proveru vaših kupovina možete izvršiti putem sajta ovde gde možete dobiti i više informacija o aktuelnim pogodnostima.

 

Popust prilikom kupovine - Sve kupovine se evidentiraju na Vašoj kartici. Ukoliko Vaše kupovine pređu odgovarajući iznos (koji je definisan skalom popusta u nastavku teksta) stičete pravo na određeni popust koji ćete moći da koristite prilikom svake kupovine u narednih godinu dana.

Pravo na popust imate već sledećeg dana.

 

Popust se sabira - Popust koji stičete članstvom važi i na artikle koji su sniženi u sklopu drugih akcija.

Proveru vaših kupovina možete izvršiti u svakom trenutku putem sajta na stranici https://www.aksa.rs/provera-kupovine.

Evidencija kupovina na karticu se ne može vršiti naknadno, već isključivo u trenutku obavljanja kupovine.

Obračunski period u trajanju od jedne godine nije vezan za kalendarsku godinu već se računa od datuma Vaše prve kupovine.

Nakon isteka jedne obračunske godine ostvarujete pravo na popust na osnovu svih kupovina u prethodinih 364 ili 365 dana (prestupne godine). Tokom obračunske godine u zavisnosti od iznosa kupovina možete prelaziti u više Nivoe i na taj način ostvariti veće popuste. Takođe, ukoliko iznos ostvarenih kupovina u obračunskom periodu bude manji, možete se vratiti na niži Nivo. Svaki put kada pređete na viši ili niži Nivo dobićete obaveštenje.

Kartica važi 3 godine.

 

Plaćanje Aksa karticom - U svim Aksa prodavnicama možete po želji da uplatite bilo koji iznos novca na Aksa karticu. Iznos koji imate na kartici možete koristiti za plaćanje u svim Aksa prodavnicama, uključujući i online. Spisak Aksa prodavnica pogledajte na www.aksa.rs/radnje.

 

Gift kartica - Ako ste neodlučni prilikom kupovine poklona, u svim Aksa prodavnicama uključujući i online možete kupiti Gift karticu i uplatiti željeni iznos od 500 do 50.000 dinara. Vlasnik Gift kartice u svakom trenutku prijavom može postati član Aksa kluba i koristiti sve pogodnosti koje mu sleduju.

Pratite novosti u Aksa klubu i na vreme se informišite o posebnim pogodnostima koje smo pripremili za samo za Vas!

Zajedno od prvog dana

Skala popusta

Primer