Cybex Cloud Z i-size Plus (45-87 cm)Manhattan grey
CYBEX

Cybex Cloud Z i-size Plus (45-87 cm)Manhattan grey

Šifra artikla: A029525

Cybex je nemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i pre svega fokusu na bezbednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje pre svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbednosti i dizajna što je prepoznato širom sveta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamenljiv član mnogih porodica.

Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć

Cybex je nemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i pre svega fokusu na bezbednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje pre svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbednosti i dizajna što je prepoznato širom sveta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamenljiv član mnogih porodica. Nudi poveć́anu sigurnost u slučaju sudara sa strane. Smanjuje silu bočnog udara u kombinaciji sa ljuskom koja apsorbuje energiju za oko 25%. Cloud Z i-Size nudi ergonomsku ležeću poziciju sa dužim osloncem za bebe van automobila. Ugao se može lako podesiti jednom rukom bez potrebe da se dete izvlači iz autosedišta. Inovativni rotirajući mehanizam omogućava udoban ulaz i izlaz na baznoj stanici Z uz manje opterećenje na leđima roditelja. Dodatno olakšava prebacivanje između pozicije za vožnju unazad i položaja za ukrcavanje. Kontrola smera vožnje (D.D.C.) sprečava zloupotrebu u upotrebi napred. Integrisana, na sklapanje  sunčana tenda nudi vrhunsku zaštitu od sunca i vetra sa UPF50 +. Cloud Z i-Size i Sirona Z i-Size se uklapaju na bazu Z za kontinuiranu bezbednu vožnju od rođenja do 18 meseci. Podesivi naslon za glavu nudi 11 pozicija za prilagođeno prilagođavanje kako vaše dete raste. Cloud Z i-Size poseduje umetak za novorođenče koji se može ukloniti i koji obezbeđuje skoro ravan ležeći položaj deteta. Tkanina može da se pere na 30 stepeni. Dimenzije su 67x44x38. Težina 4,8kg.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Auto-sedište od 40 do 85cm
Proizvođač CYBEX
Godine 0 meseci
Pol UNISEX
Web atribut Auto-sedišta od 40-85cm
Boja SIVA
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi