Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)
BRITAX ROMER

Britax Romer a-s Advansafix 1/2/3 (9-36kg)

Šifra artikla: A022370-COSMOBLACK
KEŠBEK

Kupovinom artikla označenog sa "CASH BACK", učestvujete u akciji kešbek gde vraćamo novac.
Za kupovinu veću od 20.000, vraćamo 2.500 din
Za kupovinu veću od 30.000, vraćamo 5.000 din
Za kupovinu veću od 50.000, vraćamo 10.000 din
Akcija traje od 01.07.2020. do 31.07.2020.

Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korišćenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive nemačke preciznosti. Britax Romer auto sedište Advansafix III omogućiće vašem mališanu udobnu i sigurnu vožnju. Namanjeno je deci težine od 9 do 36 kg, što mu garantuje dugoročnu upotrebu.
  • NSZ
0+ komada na lageru
Proveri dostupnost
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korišćenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive nemačke preciznosti. Britax Romer auto sedište Advansafix III omogućiće vašem mališanu udobnu i sigurnu vožnju. Namanjeno je deci težine od 9 do 36 kg, što mu garantuje dugoročnu upotrebu. Isofix sa Pivot Linkom smanjuje pokrete unapred pri eventualnim frontalnim sudarima i na taj način smanjena je mogućnost povrede vrata i glave, dok SICT tehnologija pruža dodatnu zaštitu u slučaju bočnih udara.
Pojas sa 5 tačaka vezivanja drži dete u zoni bezbednosti unutar školjke sedišta i u slučaju udara, sila se raspoređuje na 5 ključnih tačaka – 2 na ramenima, 2 u kukovima i 1 među nogama. Ovaj sistem vezivanja možete koristiti sve dok vaš mališan ne dostigne težinu od 18 kg, a nakon toga ga jednostvano možete ukloniti sa sedišta.Tada nastavljate korišćenje uz pomoć pojasa u vašem automobilu, koji će zbog dodatka SecureGuard, koje sadrži ovo sedište, uvek biti pravilno pozicioniran preko krila deteta.
SecureGuard je inovativni dodatak iz fabrike Britax Romer. Omogućava da donji deo pojasa automobila bude pozicioniran na pravom mestu i tako za 35% smanjuje mogućnost povreda tokom frontalnog udara. Ovaj dodatak zapravo omogućava 4. tačku vezivanja uz 3 standardne koje se podarzumevaju kod vezivanja pojasom automobila kod dece stariije od 3 godine (preko18 kg).
Još jedan vid zaštite obezbeđuju bočne strane, koje su opremljene SICT tehnologijom (Side Impact Cushion Technology), što podrazumeva postavljanje štitnika samo sa strane bližoj vratima. SICT funkcioniše tako što smanjuje uticaj bočnog udara tako što je smanjeno rastojanje između dečijeg sedišta i vrata automobila i apsorbuje sile pre nego što dopru do deteta.Bočne strane sedišta su izuzetno mekano postavljene, tako da će dete, pored odlične bočne zašite, uživati u potpunoj udobnosti.
Advansafix III Sict štiti dete u različitim uzrastima na 3 načina: duboki naslon štiti dete od glave do kukova, vodilice za pojas i SecureGuard postavljaju pojas automobila na ispravno mesto preko tela deteta, a zaštita glave je bogato postavljena tako da pruža istovremeno bezbednost i udobnost.
Takođe, sedište sadrži i gornje uže za pričvršćivanje (V tether), što obezbeđuje dodatnu sigurnost tako što ograničava rotacione pokrete sedišta prilikom eventualnog sudara.
Sedište sadrži ISOFIX konektore, tako da ga lako i pravilno možete montirati, što dodatno povećava sigurnost vašeg deteta.
Sedište je poznato i po ptentiranom Pivot Link sistemu, koji usmerava sile nisko, u sedište automobila, pa tek onda te redukovane sile utiču na dečije auto sedište i dete.
Jastučići na pojasevima su takvi da smanjuju pomeranje deteta unapred u slucaju frontalnog udara, uz posebnu brigu za dečiji osetjiv vrat. Sila se raspoređuje sa ramena i na grudi, te se tako smanjuje njen intenzitet.
Auto sedište Advansafix III Sict ima mogućnost veoma jednostavnog postavljanja sedišta u 3 položaja, što će detetu omogućiti udobnu dremku tokom vožnje.
Sedište ima više položaja visine, koja se jednostavno, jednom rukom podešava tako da odgovara visini deteta.
Sedište je obloženo presvlakom, koja se izuzetno lako skida, bez potrebe da se uklanjaju pojasevi Grupa sedišta:
Predviđena težina deteta: 9-36kg
Boja: Crno
Težina auto-sedišta: 11,2kg
Dimenzije auto-sedišta: 56 /82 x 47 x 54 cm
Sigurnosni mehanizam/standard bezbednosti: ECE R 44/04
VIdeo: https://youtu.be/uq8BigH-XI4
Održavanje: Navlaka se lako skida i može se prati.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Boja Vrednost
Kategorija Auto sedišta 9-36 kg
Boja CRNA
Brend BRITAX ROMER
Godine 9 meseci
Pol UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 2.000,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi

string(0) ""
string(0) ""