Baby Planeta

15.
Jul
2021
Baby Planeta
Inglesina kolica Quid su ultra-kompaktna, super lagana kolica idealna za putovanja. Imaju težinu od samo 5,9 kg tako da se uz pomoć praktične ručke mogu nositi bilo gde. Mogu se otvoriti i sklopiti sa samo jednom rukom. Tenda kolica je napravljena od anti-UV tretiranog materijala (UPF 50+). 
15.
Jul
2021
Baby Planeta
Chicco ležaljka Rhythm n sound je savršena ležaljka za miran i udoban bebin dan. Uz elegantan dizajn,  uklapa se  u svaki enterijer. Poseduje nežne molodije, koje umiriju i opuštaju vašu bebu. Pored melodije, beba može da se klizno ljulja levo desno, što čini da se opusti i miruje.
28.
Apr
2021
Baby Planeta
Stokke je norveška kompanija koja je poznata širom sveta po najboljim rešenjima za decu u svojoj kategoriji. Svi Stokke proizvodi imaju zajedničku vrednost: da ohrabre razvoj dece i neguju porodične veze. Deci je potreban osećaj povezanosti kako bi se osećali sigurno i voljeno, podstičući ih da postanu samostalni učenici u životu.
28.
Apr
2021
Baby Planeta
Ovo sedište spada u grupu I/II/III što znači da se u njemu mogu voziti mališani od devet do 36 kilograma. Kako se naslon sedišta podešava po visini i raste sa detetom, sedište prati mališana od devet meseci do čak 12 godina. Nagib naslona sedišta takođe je podesiv u više pozicija, što će mališanu obezbediti maksimalan komfor pogotovo na dužim putovanjima.
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Ljubav prema detetu ne može se uporediti ni sa jednim drugim osećanjem. Često sam slušala od drugih koliko se voli svoje dete, ali nisam mogla ni da zamislim dok nisam to doživela. S obzirom na to da sam morala na carski rez, tata je prvi video našu ćerku i poslao mi njenu fotografiju dok sam ležala na intenzivnoj nezi.
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Rođenje prvog deteta, ćerke Anđele pre 16 godina, bilo je nešto novo, specifično. Dugo nisam shvatao da sam postao tata. Za sina Momčila, koji ima 13 godina, već sam bio spremniji. A najmlađi, trogodišnji Miloš baš nas je uzburkao, podmladio, doneo neku novu energiju.
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Trenutak kada sam prvi put uzela Filipa u ruke ne mogu ni sa čim da uporedim. Srce je bilo prepuno ljubavi i sreće, oči pune suza radosnica, a u glavi samo njegov lik i želja da ga grlim ceo dan i noć. Dovoljan je bio njegov miris da sav postporođajni bol nestane.
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Nijedna uloga glumca Nebojše Milovanovića (44) nije prošla nezapaženo. Od prve, Jovana Slobenovića u filmu „Lajanje na zvezde“ snimljenom 1998, preko sina bosanskog Srbina u „Buretu baruta“ do Antoana u filmu „Nigde“. Televizijski gledaoci vole ga i pamte kao kapetana Kašanina u „Vojnoj akademiji“ i narednika Perkića u „Čizmašima“.
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Ljubav koja prožima svaku njegovu izgovorenu reč o ćerkama Nadeždi (15) i Veri (5) čini se da je beskonačna. Dok govori o minulim godinama očinstva, kaže da u svakom odrastanju ima mnogo izazova, ali da se uvek trudio da ih rešava s ljubavlju i strpljenjem.  
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Celoga života maštao sam kako će izgledati trenutak kada prvi put u ruke uzmem svoje dete. Pitao sam se kako ću se osećati kada na tom malenom novom životu vidim makar delić sebe. Oko, uvo, šaku, prst, stopalo, nos… Sada kada se to desilo, znam da ništa lepše nisam doživeo. Maksim je ostvarenje mog najvećeg sna.
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Novinarka sportske redakcije i voditeljka Radio Televizije Srbije Tijana Jevtić više od dve decenije gradi uspešnu karijeru u toj medijskoj kući. Štaviše, jedna je od prvih žena u sportskom novinarstvu koje je do ne tako davno bilo rezervisano samo za muškarce. U svet medija ušla je, kako kaže, pre svega zbog velike ljubavi prema sportu.
14.
Jun
2020
Poznati roditelji
Dramska umetnica debitovala je 1998. godine, tada student i stipendista pozorišta „Duško Radović“. Ubrzo je zapažena njena gluma u „Mješovitom braku“, gledaoce je kupila ulogom Milke u TV filmu „Položajnik“, a definitivno ih osvojila 2009. igrajući Nađu u popularnoj seriji „Ono kao ljubav“.
14.
Jun
2020
Razvoj deteta
Svaka fizička aktivnost od ogromnog je značaja za razvoj dece, jer se razvoj centralnog nervnog sistema (CNS) stimuliše pokretom. To je tako od prvog pokreta u majčinom stomaku, a naročito je važno posle rođenja budući da svaki pokret pozitivno utiče na razvoj mališana.
14.
Jun
2020
Trudnoća
Alergija predstavlja poremećaj imunskog sistema koji se javlja kod nekih osoba,  a  ispoljava se neadekvatnom i u značajnom broju slučajeva veoma burnom reakcijom na antigene (alergene) koji stupaju u kontakt sa organizmom preko organa za varenje, disajnih puteva, kože ili na neki drugi način.
14.
Jun
2020
Trudnoća
Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije oko 30 odsto populacije pati od bolesti proširenih (varikoznih) vena, a žene gotovo četiri puta češće. Uzroci ovog oboljenja su različiti, a kao glavni faktori rizika navode se genetska predispozicija (ako je jedan roditelj imao proširene vene, 
14.
Jun
2020
Trudnoća
Promene u fizičkom i psihičkom funkcionisanju, povremeni strah i anksioznost, strepnja zbog ishoda trudnoće, pravilnog razvoja i zdravlja bebe, kao i briga o postporođajnom snalaženju u ulozi majke deo su svakodnevice gotovo svake trudnice. U vreme praznika i letovanja ovom nizu pitanja buduće mame sebi postavljaju još nekoliko: da li  uopšte smem da putujem, koje je najbolje prevozno sredstvo, koliko put najviše može da traje...? 
14.
Jun
2020
Trudnoća
Od trenutka začeća fetus se kreće. Namešta se u mekanoj i prijatnoj ušuškanosti majčine materice. Zato je za svaku zdravu trudnoću poželjno da se žena kreće, jer se kretanjem bebi omogućuje normlan i zdrav razvoj. Naravno, samo ukoliko nema nikakvih problema pa je lekar-akušer preporučio mirovanje. U svim drugim slučajevima dovoljno je povesti računa da izabrana fizička aktivnosti ne bude kontraindikovana ili preterano intenzivna jer bi plod ostao bez kiseonika ili potrebnih hranljivih materija. Zato je vrlo važno da profesionalac koji radi sa trudnicom bude stručan i iskusan. 
14.
Jun
2020
Trudnoća
Da vrate liniju i formu od pre trudnoće, želja je većine porodilja. Neke taj cilj brzo i lako ostvare, dok drugima baš i ne polazi za rukom, pa posežu za dijetama i promenom načina ishrane koji, ponekad, mogu da štete i njima i bebama. O vežbanju malo njih razmišlja što obično pravdaju nedostatkom vremena. 
14.
Jun
2020
Trudnoća
Trudnice i njihove porodice strahuju kada je reč o uzmanju lekova u trudnoći, ali taj strah je prilično neosnovan jer je za vrlo malo njih dokazano da u terapijskim dozama mogu dovesti do oštećenja ploda. Upotreba lekova u trudnoći je nekada neophodna, pa su  veoma važni blagovremeni saveti farmaceuta o tome koji su lekovi bezbedni.
14.
Jun
2020
Trudnoća
Karlično dno žena mora da obezbedi dobro funkcionisanje bešike, vagine i materice. Anatomska struktura karlice podrazumeva da prednji vaginalni zid svojom elastičnošću drži bešiku u normalnom položaju.