%
×
dana sati minuta sekundi

Poznati roditelji

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Ljubav prema detetu ne može se uporediti ni sa jednim drugim osećanjem. Često sam slušala od drugih koliko se voli svoje dete, ali nisam mogla ni da zamislim dok nisam to doživela. S obzirom na to da sam morala na carski rez, tata je prvi video našu ćerku i poslao mi njenu fotografiju dok sam ležala na intenzivnoj nezi.

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Rođenje prvog deteta, ćerke Anđele pre 16 godina, bilo je nešto novo, specifično. Dugo nisam shvatao da sam postao tata. Za sina Momčila, koji ima 13 godina, već sam bio spremniji. A najmlađi, trogodišnji Miloš baš nas je uzburkao, podmladio, doneo neku novu energiju.

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Trenutak kada sam prvi put uzela Filipa u ruke ne mogu ni sa čim da uporedim. Srce je bilo prepuno ljubavi i sreće, oči pune suza radosnica, a u glavi samo njegov lik i želja da ga grlim ceo dan i noć. Dovoljan je bio njegov miris da sav postporođajni bol nestane.

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Nijedna uloga glumca Nebojše Milovanovića (44) nije prošla nezapaženo. Od prve, Jovana Slobenovića u filmu „Lajanje na zvezde“ snimljenom 1998, preko sina bosanskog Srbina u „Buretu baruta“ do Antoana u filmu „Nigde“. Televizijski gledaoci vole ga i pamte kao kapetana Kašanina u „Vojnoj akademiji“ i narednika Perkića u „Čizmašima“.

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Ljubav koja prožima svaku njegovu izgovorenu reč o ćerkama Nadeždi (15) i Veri (5) čini se da je beskonačna. Dok govori o minulim godinama očinstva, kaže da u svakom odrastanju ima mnogo izazova, ali da se uvek trudio da ih rešava s ljubavlju i strpljenjem.  

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Celoga života maštao sam kako će izgledati trenutak kada prvi put u ruke uzmem svoje dete. Pitao sam se kako ću se osećati kada na tom malenom novom životu vidim makar delić sebe. Oko, uvo, šaku, prst, stopalo, nos… Sada kada se to desilo, znam da ništa lepše nisam doživeo. Maksim je ostvarenje mog najvećeg sna.

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Novinarka sportske redakcije i voditeljka Radio Televizije Srbije Tijana Jevtić više od dve decenije gradi uspešnu karijeru u toj medijskoj kući. Štaviše, jedna je od prvih žena u sportskom novinarstvu koje je do ne tako davno bilo rezervisano samo za muškarce. U svet medija ušla je, kako kaže, pre svega zbog velike ljubavi prema sportu.

14.
Jun
2020
Poznati roditelji

Dramska umetnica debitovala je 1998. godine, tada student i stipendista pozorišta „Duško Radović“. Ubrzo je zapažena njena gluma u „Mješovitom braku“, gledaoce je kupila ulogom Milke u TV filmu „Položajnik“, a definitivno ih osvojila 2009. igrajući Nađu u popularnoj seriji „Ono kao ljubav“.