Ski pantalone, skafanderi i ski odela

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Brend
Pol
Veličina
Izdvajamo
Prikažite više
Cena
10 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Just Kiddin skafander, unisex Sirovinski sastav: spolja 100% poliester; podstava 100% pamu...
Just Kiddin skafander, unisex
4.120,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Sačuvano u omiljne
Naziv: Just Kiddin skafander, devojčice Sirovinski sastav: Skafander: Interlok (100% pa...
Just Kiddin skafander, devojčice
4.660,00 RSD
Besplatna dostava
Kupi
Pročitajte

Bojanke za decu su najlepši način da ih zainteresujete za crtanje. Bojanke im daju mogućnost da osmisle svoj svet prema sopstvenom ukusu. Osim što veoma zabavane, bojanka decu pospešuje da razvijaju preciznost prilikom crtanja, a takođe i vid postaje oštriji. Ako želite decu da sklonite od mobilnog telefona i igrica, bojanke su pun pogodak. 

Bojanke mogu da budu različite i prave se za sve uzraste. Od vrste bojanke, zavisi hoćete li koristiti vodene ili voštane bojice. Bojanka može da uključuje i nalepnice.

U našem asortimanu nalaze se bojanke sa raznim motivima, neke od najpopularnijih su:

  • Miki Maus bojanka
  • Bojanke Patrolne šape
  • Barbie bojanke
  • Cocomelon bojanke

Među najprodavanijim bojankama, nalaze se i one u kojima su motivi životinje. Za decu su životnje poseban doživljaj, zato i ne čudi popularnost. Iako deluje da su bojanke izgubile na značaju, to nije tačno. 

Decu nije teško privoleti crtanju, pogotovu kada se zna kakve sve benfite pruža. Kada deca koriste bojanke, ona jačaju zglobove i prste. To će ih naučiti da pravilno drže pribor tokom osnovne škole. Bojanke imaju za cilj da drže pažnju, a to se često događa, jer deca boje kako ona žele. Ovde su pravila poptuno nebitna i nema ih, to je ključ da se zainteresuju za bojanke.

Zanimanje za bojenje dolazi postepno. Samo će iznenada tražite da ima bojanke i bojice nadohvat ruke. Bojanka može biti različitih motiva i tema. Bojanke koje imaju motive životinja su uvek dobar izbor. Za decu je najvažnije da uživaju u crtanju, razvijaju svoj svet i maštu.