Ergobaby dodatak za novorođenče
ERGOBABY

Ergobaby dodatak za novorođenče

Šifra artikla: A010442-SIVA
Ergobaby kontinuirano donosi inovativne mogućnosti nošenja kako bi izašao u susret različitim potrebama roditelja koji traže nosiljku koja pruža udobnost i ergonomičnost za oboje: decu i roditelje. . I ovoga puta, Ergobaby je poslušao mišljenja roditelja širom sveta, te sarađivao sa edukatorima o nošenju i lekarima kako bi razvio inovativno sedište koje se postupno prilagođava rastućem detetu. Ergobaby 360 nosiljka omogućava da dete nosite u 4 položaja: na stomaku prema napred, na stomaku prema nazad, na boku i na leđima.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Ergobaby kontinuirano donosi inovativne mogućnosti nošenja kako bi izašao u susret različitim potrebama roditelja koji traže nosiljku koja pruža udobnost i ergonomičnost za oboje: decu i roditelje. I ovoga puta, Ergobaby je poslušao mišljenja roditelja širom sveta, te sarađivao sa edukatorima i lekarima kako bi razvio inovativno sedište koje se postupno prilagođava rastućem detetu.

- Omogućava korišćenje Ergobaby nosiljki 360 i Original od prvog dana, tako da dete možete držati blizu i na sigurnom, a istovremeno biti mobilni i imati slobodne ruke
- Osigurava da dete od rođenja u nosiljci bude postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim kolenima, s guzom u nivou ili ispod nivoa kolena i kičmom pravilno zakrivljenom u obliku slova C
- Dodatak je napravljen tako da se prilagođava rastu deteta
- Dodatak je obavezan za korišćenje (s nosiljkama Original i 360) za decu do 5.5kg, odnosno do trenutka kada dete može samostalno držati vrat i glavicu, te mu je udobno s raširenim nogama u nosiljci. Razvoj i rast dece je individualan, te se prelazak iz dodatka u nosiljku obično odvija između 4. i 6. meseca.
- Pahuljasta pamučna postava i oblik lepeze omogućavaju veću prozračnost za dete u dodatku.
- Opcioni jastučić na dnu dodatka služi za povišeni položaj i ispravan stav nogu u nosiljci. Može se izvaditi prema potrebi.
- Priznat je kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova – International Hip Dysplasia Institute.
- 100% visokokvalitetni pamuk.
- Mogućnost pranja u mašini, na laganom programu do 30°C
- Boja: Siva
Karakteristika Vrednost
Kategorija Dodaci i prateća oprema za kolica i auto sedišta
Proizvođač ERGOBABY
Godine 0 meseci
Pol UNISEX
Uvoznik AKSA D.O.O. BEOGRAD
Zemlja porekla Kina
Boja BEŽ

Slični proizvodi