Marta Smart Zagonetne domine
PINO

Marta Smart Zagonetne domine

Šifra artikla: A019293
20% igracke odeca obuca

POPUST SE OBRAČUNAVA U KORPI!

Zagonetne domine - nova autorska igra Uroša Petrovića, višestruko nagrađivanog pisca za decu i mlade izdavačke kuće Laguna, dobitnika priznanja Dobra igračka za igru Martina Zagonetna kutija, pruža nam mogućnost igranja domina na drugačiji način. Ove domine se uparuju tek kada nađemo zajedničko rešenje na pitanja koja se odnose na simbole na dominama.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Zagonetne domine - nova autorska igra Uroša Petrovića, višestruko nagrađivanog pisca za decu i mlade izdavačke kuće Laguna, dobitnika priznanja Dobra igračka za igru Martina Zagonetna kutija, pruža nam mogućnost igranja domina na drugačiji način. Ove domine se uparuju tek kada nađemo zajedničko rešenje na pitanja koja se odnose na simbole na dominama. Objašnjenje simbola kao i nivoe težine igranja Zagonetnih domina određuju kartice, na kojima stoji oznaka za koji nivo znanja su namenjene. Jednostavnim biranjem kartica iz špila, uzimamo one koje odgovaraju određenom nivou znanja.
To je jedna od najboljih karakteristika ove igre: mogu je igrati deca uzrasta od 7 godina i starija, kao i odrasle osobe.
Slaganje Zagonetnih domina kod igrača budi proces aktivnog razmišljanja i povezivanja stečenog znanja, kao i buđenje interesovanja ka sticanju novog. Ovim načinom igre, putem simbola i asocijacija, domine razvijaju znatiželju i motivišu igrače na još misaonih zadataka.
Oblasti koje Zagonetne domine povezuju kroz igru su raznolike i zadiru u opštu kulturu svakog od nas. Ovo je lak i veoma praktičan način obnavljanja i usvajanja znanja, koje se - zbog učenja kroz igru - pretvara u trajno.
Peščani sat je mera vremena koje je dovoljno igračima da daju tačan odgovor na pitanje s kartice i uklope svoju dominu u niz. Vreme se može i duplirati, po dogovoru igrača.
spajanje domina na osnovu tačnih odgovora
aktivno razmišljanje i logičko zaključivanje
razvoj verbalnih osobina i logičke inteligencije
više nivoa težine zadataka
32 drvene domine
42 kartice
peščani sat
fina obrada drveta
visok kvalitet pakovanja
za 2 do 5 igrača
stona društvena igra za sve uzraste

Dimenzije kutije: 30,5X24X5CM
Materijal: drvo, plastika, papir
Uzrast: 7G+
Pol: Unisex
Baterije: NE
Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre za decu
Proizvođač PINO
Godine 7 godina
Pol UNISEX
Web atribut 673100
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi