Društvene igre za decu | CICIBAN

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Izdvajamo
Prikažite više
ciciban
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

U svojoj ponudi imamo najbolje društvene igre za decu. Svaka društvena igra osimšljena je kako bi decu podstakla socijalizaciji. Takođe, društvene igre decu uče timskom radu, a istovremeno ih podstiču da nađu rešenje za zadatak ili situacije u kojim se nađu.

Postoje različite vrste, društvene igre za dvoje i više ljudi, ali takođe u društvena igra može biti namenjena i celoj porodici. Mnogi smatraju da su društvene igre odličan način povezivanja roditelja sa decom. 

Osim druženja sa drugom decom, društvena igra ima ulogu edukacije, razvijanja motorike i mozga. Recimo, Twister društvena igra odlična je za decu i poboljšanje koordinacije. S druge strane, društvene igre za decu kao što su Cluedo, UNO ili Zagonetne domine podstiču razmišljanje i mentalne sposobnosti. 

Za decu društvene igre mogu biti divan način igranja i učenja sa drugarima. Osim pomenutih, ne treba zaboraviti ni čuvene društvene igre za decu poput Monopola i Ne ljuti se čoveče. Jednostavno rečeno, društvene igre su nezaobilazan deo odrastanja.