Zeleni kutak

 

Aksa vodi računa o zdravlju beba i dece, kao i očuvanju životne sredine. Proizvodi koji su napravljeni od recikliranog materijala štede i materijal i energiju, dok potrošači imaju i dalje kvalitetan proizvod od obnovljivog materijala. 

Zeleni Kutak u Aksi je posebno mesto kojim želimo da povećamo svest  roditelja koliko je važna zdrava hrana za bebe i da kupovina organske hrane bude svakodnevnica. Organski proizvodi za bebe su bezbedni, bez pirsustva veštačkih materijala. Zdrava hrana ima veću nutritivnu vrednost, što je jako važno za imunitet bebe.

Osim organske hrane za decu, Aksa u svom asortimanu ima i hranu bez glutena. Bezglutenska hrana za bebe je odličan izbor ukoliko želite da izbacite bebi industrijsku prerađenu hranu. Hrana bez glutena je jedna od najpopularnijih u svetu, što čini Zeleni Kutak jako prepoznatljivim.

Aksa u ponudi ima Greentom kolica koja su napravljena od recikliranog materijala, nakon upotrebe ista se mogu reciklirati i ponovo upotrebiti. Sertifikovana su širom sveta, što pokazuje kvalitet recikliranih i obnovljivih proizvoda u Aksinom asortimanu.

Godišnja potrošnja plastičnih flaša premašuje napore recikliranja i ugrožava okeane gde ima između 5 i 13 miliona tona plastike. Sigurno da većim korišćenjem proizvoda od recikliranog materijala mnogo pomažemo očuvanju planete, kao i zdrave hrane, jer će i morske ribe biti zdravije.