Komode za bebe | CHICCO TOYS | CHICCO FASHION | CHICCO COSMETICS | CHICCO JUVENILE | CHICCO SHOES

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Brend
Izdvajamo
Prikažite više
chicco-toys
chicco-fashion
chicco-cosmetics
chicco-juvenile
chicco-shoes
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Komode su komad nameštaja neophodan za bebe i roditelje. Služe da odložite odeću, pelene, kozmetika i ostale stvari za dete. Osim što su praktične, komode za bebe mogu biti veoma lepe, te ćete ih lako uklopiti uz bilo koju boju i stil. 

Jedna od glavnih prednosti komoda za bebe je organizacija. Ako dobro rasporedite stvari u u komodi, lako ćete naći sve što vam zatreba i biće vam nadohvat ruke. Uštedećete vreme tražeći stvari u trenucima kada presvlačite bebu. Osim toga, komoda za bebe daje mogućnost da odložite stvari koje će beba tek koristiti u budućnosti, te su izuzetno korisne ako kuburite sa prostorom. 

Postoje različite vrste komoda, neke od najpopularnijih su:

Standardne komode - ove komode za bebe mogu biti različitih dimenzija. Uglavnom imaju tri do pet fioka za odlaganje stvari. Najpristupačnije su i jednostavnog dizajna.

Kombinovane komode za bebe - imaju prostor za presvlačenje i fioke za hranu, te su idealne za manje sobe. Pošto dete preraste fazu presvlačenja, taj prostor možete da iskoristite za dodatno odlaganje stvari.

Komode s otvorenim policama - nemaju fioke, već otvorene police. Za roditelje koji vole da vide stvari su pun pogodak, a često se koriste i za držanje pelena, odeće ili igračaka za decu.

Kupovina komode za bebe zavisi od potreba roditelja i mogućnosti. Bez obzira na to koju odaberete, važno je da komoda za bebe bude praktična i da sve stvari budu pri ruci. U našim radnjama možete naći razne modele najkvalitetnijih komoda za bebe. 

Dakle, komoda za bebe je obavezan deo opreme. Znatno će vam olakšati svakodnevne aktivnosti i pomoći prilikom oraganizacije.