Najčešća pitanja

Kako mogu da dobijem vašu karticu?

Aksa klub karticu možete dobiti u bilo kojoj Aksa radnji, bez uslova da je kupovina obavljena. Da biste postali član Aksa kluba potrebno je da popunite pristupnu izjavu koju možete dobiti na kasi u svim Aksa radnjama ili elektronski na sajtu aksa.rs.

Koje pogodnosti imam sa Aksa karticom?

Svaka kupovina u Aksa radnjama donosi vam određene popuste ili poene koje možete iskoristiti za kupovinu proizvoda iz asortimana Aksa radnji. Na osnovu vrednosti kupovina u kvartalnom obračunskom periodu postoji skala popusta/poena. Detalje možete pročitati na ovom sajtu osnovni program ili će Vam sve pojasniti kolege u radnji.

Imam staru karticu Aksa kluba. Mogu li da je zamenim za novu kako bih dobio/la nove pogodnosti ?

Možete, obratite se Vašoj Aksa radnji i tom prilikom potebno je da predate i staru karticu. Na kasi će se izvršiti zamena kartica uz popunjavanje nove pristupne izjave.

Gde i kada mogu realizovati loyalty popust sa Aksa kartice?

Popust na koji ste stekli pravo, možete realizovati u svim Aksa radnjama kao i Internet prodavnici, sve do isteka perioda za realizaciju popusta, a posle novog obračunskog perioda se vrši novi presek.Tačan period realizacije se objavljuje na sajtu aksa.rs u okviru vesti.

Kako mogu da znam koliko imam poena na kartici?

Prilikom svake kupovine u našim radnjama možete dobiti stanje poena. Obratite se prodavcu na kasi. Takođe poene možete proveriti i na sajtu u delu provera kupovina, ukucavanje kontrolnog koda sa vaše Aksa kartice.

Šta radim sa poenima?

Poene koje ste stekli na osnovu kupovina iz više obračunskih perioda, možete iskoristiti za kupovinu proizvoda iz aktuelne ponude Loyalty kataloga koji možete pogledati na Aksa sajtu ili u Aksa radnjama na plakatima. Proizvodi se ne mogu poenima kupovati u Internet prodavnici. Poene možete iskoristiti najkasnije do 31.12. tekuće godine.

Da li mogu da dopunim svoju Aksa klub karticu?

Da, u svakoj Aksa radnji, bilo kojim iznosom do 50.000 din.

Da li mogu da koristim postojeća finansijska sredstva za plaćanje u Velikoj apoteci?

Da, ali to se ne odnosi na Aksa poene, koji se isključivo mogu koristiti za kupovinu proizvoda iz Aksa loyalty kataloga.

Da li mogu da koristim Aksa karticu kao platnu karticu u vašim radnjama?

Da, Aksa kartica ima ulogu prepaid (gift) kartice za kupovinu u Aksa radnjama ili Velikoj apoteci.

Da li mogu koristiti Aksa karticu za plaćanje u On line radnji?

Trenutno ne, ali Aksa planira da uvede i tu mogućnost, o čemu ćete blagovremeno biti obavešteni.

Izgubio sam karticu, šta da radim?

U što kraćem roku prijavite gubitak ili krađu putem telefonskog broja  011/2084388. Pošaljite pisani zahtev na email adresu klub@aksa.rs, kako bi Vam bila izdata nova kartica.