ista-aksa-novi-dozivljas
slika-prodavnice

Aksa je uvek imala cilj da pruži sveobuhvatnu podršku budućim roditeljima da srećno i bezbrižno odgajaju svoju decu. Zato smo se odlučili da kreiramo okruženje sa jedinstvenim doživljajem kupovine, Takođe, predstaviljamo vam I posebne delove prodavnice - Zeleni Kutak, odeljak „Sezona“, sobu za dojenje i kutak za bebinu prvu sobicu.

Novi koncept odiše modernim dizajnom i navigacijom robe po kategorijama, što će mamama i tatama olakšati kupovinu štedeći njihovo vreme. Širok asortiman u novom konceptu Aksa prodavnice će i dalje činiti oprema za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hrana, kozmetika, igračake, odeća i obuća za decu od rođenja pa do prvih školskih dana, a edukovano i stručno prodajno osoblje će u svakom trenutku pružati savete kupcima kako bi kupovina bila što jednostavnija.

zeleni-kutak-radnja

Zeleni kutak

logo-zeleni-kutak

Jedinstveni doživljaj kupovine pružiće i novi segmenti prodavnice – Zeleni Kutak, odeljak „Sezona“, soba za dojenje i kutak za bebinu prvu sobicu osmišljeni tako da zadovolje sve potrebe svojih kupaca. Zeleni Kutak nudi roditeljima široku paletu organskih proizvoda, kao i hranu bez glutena, što čini ovaj deo prodavnice posebno prepoznatljivim.

igracke-kocepta

Sezona

logo-irvasa

U delu „Sezona“ svi kupci će moći da pronađu najatraktivnije proizvode koji su najjaktuelniji u momentu tekuće sezone. Mame koje obavljaju kupovinu sa bebom će imati priliku da u sobi za dojenje nahrane ili presvuku svoju bebu bez potrebe za prekidom kupovine.

novi-kocept-sobica

Prva sobica

logo-flasice

Kutak za bebinu prvu sobicu pokazuje šta je sve mamama i tatama potrebno za bebine prve dane i spisak potrebnih stvari za porodilište i bebin dolazak kući.

tata-aksa-klub

Roditelji i budući roditelji će u novom konceptu Aksa prodavnice moći u širokom asortimanu proizvoda da pronađu inspiraciju kako da urede ili oplemene dečiju sobu ili kupe idealan poklon za svoje najdraže. Renovirana Aksa prodavnica je obezbedila i delove za mališane koji će moći da uživaju u igri, smehu i zabavi, dok njihovi roditelji obavljaju kupovinu. Još jedna novina u novom konceptu Aksa prodavnice jeste i centar za roditeljstvo koji će pružati dodatne sadržaje za roditelje poput edukacija na temu ishrane, vežbanja i škole za trudnice.