AKSINA PRIČA, MISIJA I VIZIJA

Počeli smo 1994. godine kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu.

Već od samog početka smo zadobili poverenje svojih potrošača i konceptom “Sve za bebe na jednom mestu” uspevali da zadovoljimo njihove potrebe. Dalje su nas njihove preporuke vodile do novih, zadovoljnih, kupaca.

Danas postojimo i poslujemo u 13 gradova Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Šabac, Subotica, Kruševac, Zrenjanin, Novi Pazar, Pančevo, Užice i Smederevo), i 3 Bosne i Hercegovine (Sarajevo, Banja Luka i Bijeljina). U Srbiji imamo 18, a u Bosni i Hercegovini 3 maloprodajna objekta. Pored toga, u Srbiji imamo i On line shop koji iz godine u godinu dobija na značaju i intezivno se razvija i unapređuje. 

Hvala vam na tome!

Naše radnje imaju posebnu toplinu i edukovano i stručno prodajno osoblje koje je tu da vas u svakom trenutku posavetuje kako biste napravili pravi izbor pri kupovini. U našim radnjama na raspolaganju vam je široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana. Sve ovo nas trenutno čini jednim od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu.

Trudimo se da svojim aktivnostima pozitivno utičemo na društveno okruženje, tako što pomažemo pojedincima i ustanovama pre svega posvećenim bebama i deci kojima je pomoć potrebna.

Naša misija je da dobrom uslugom, najširom ponudom, poznatim brendovima, kvalitetom i pristupačnim cenama zadovoljimo sva vaša očekivanja. Vi ste nam uvek bili na prvom mestu i davali vetar u leđa da budemo bolji.

Naša vizija je da kreiranjem takvog ambijenta, sa jedne strane budemo prva adresa za roditelje i decu, a sa druge strane da budemo poželjan poslodavac zaposlenima koje smatramo svojom pokretačkom snagom. Želimo da budemo uvažavan i poželjan partner, poznat po odabiru najkvalitetnijih proizvoda koji brižno negovanim odnosima štite interese kupaca, radnika i poslovnih partnera.

Aksa svoje zaposlene smatra glavnom pokretačkom snagom i ključem uspešnog postojanja i poslovanja. Naš tim čine mladi, energični i ambiciozni ljudi koji su spremni da kao deo tima uče i konstantno razvijaju svoja znanja i veštine.

Posebno smo ponosni na kolege u našem timu koji su od prvog dana sa nama, koji su svoje veštine razvijali u domaćoj kompaniji koja ceni rad, marljivost i inicijativu.

Tokom godina, trudili smo se da pratimo inovacije na tržištu dečje opreme, potrebe roditelja i mališana, modne trendove, kako bi mališanima omogućili veselije i prijatnije detinjstvo, a roditeljima pomogli i olakšali najlepšu ulogu u životu.

Zahvaljujemo se svim porodicama i deci koja su odrasla uz Aksu na divnim trenucima koje smo proveli zajedno i radujemo se svim budućim.

Vaša Aksa!