otvaranje-mostar
otvaranje-mostar

 

Nova aksa, novi doživljaj

Prva Aksa prodavnica u tržnom centru. Uskoro u SC Stadion na nivou 3.

Roditeljstvo ne poznaje prepreke i nema radno vreme. Aksa oseća dužnost da roditeljima u najosetljivijem periodu života obezbedi preko potrebnu podršku. Zbog toga smo spremni da poštujemo sve mere ali ipak držimo vrata Akse otvorena puno radno vreme svim danima, a gde možemo da radno vreme i produžimo.

Pored svih izazova, odlučili smo da poslušamo potrebe naših potrošača koji su želeli da budemo prisutni I u tržnim centrima. Zbog toga, od 20. Marta, Aksa prodavnica se nalazi i u Šoping centru Stadion!

Radujemo se što smo deo vaših posebnih trenutaka.

Nova Aksa, novi dozivljaj!

Drage mame i tate, od 20.03. Aksu možete pronaći u SC Stadion-u u ulici Zaplanjska 32. Kupujte vaše omiljene brendove kolica, auto-sedišta, kozmetike, prvog opremanja, nameštaja, ishrane, pelena, odeće, obuće i igračaka. Velikom i širokom ponudom proizvoda za mame i bebe je nešto čime se ponosimo. Budite i vi deo Aksa porodice.

U Aksi sam pronašla sve!

Očekuju vas brojna iznenađenja. Zavrti točak sreće i osvoji vredne Baby Spa poklone. Svaka nova mama koja se porodila u 2021. godini može da dođe po svoj Baby paket.

Za naše najmađe i najslađe pripremili smo mnoštvo zanimljivosti, face painting, crtanje i druženje sa klovnom, Baby Spa točak sreće i još mnogo toga.

Vidimo se u Aksi

 

 

tocak
tocak
grebalice
paketi

POKLONI NA OTVARANJU SC STADION

Dragi naši potrošači,

Pripremili smo za vas mnogo lepih poklona na dan otvaranja prve Akse u SC Stadion. Prvih 25 računa većih od 25.000 dinara dobija vredne nagrade. Možete osvojiti kolica, auto-sedišta, pelene, posteljine, guralice I dušeke.

Vidimo se na otvaranju prve Akse u tržnom centru.

*Akcija traje 20.03. ili do isteka zaliha.