Korisne informacije

Must-have ovog leta: ECOEGG!

Neka ovo bude možda prvo letovanje na koje ćeš sa sobom poneti ECOEGG ekološke proizvode! Uz brigu o životnoj sredini i brigu o sebi, koristeći hipoalergijske proizvode sa 0% toksičnih hemikalija, otkrićeš kako pranje veša uopšte ne mora da bude dosadno i da je pre svega moguće i dok si na odmoru – ECOEGG eko-deterdžent staje čak i u ranac!! Gomilanje jednokratnih ubrusa i vlažnih maramica na plaži, kao i zagađivanje mora mikroplastikom takođe postaje prošlost. ECOEGG 2u1 deterdžent za veš i njegova dopuna, kao i ECOEGG perivi-eko ubrusi od bambusa su naš izbor ovoga leta, a dalje u tekstu videćeš i zašto:


1.ECOEGG eko-deterdžent+omekšivač je 2u1 i super je lak za korišćenje! Ne moraš više da brineš o doziranju, sipanju i prosipanju deterdženta i omekšivača pri svakom pranju. Jednostavno, pre prve upotrebe, jednim potezom spremićeš svoje simpatično eko-jaje sa dozom za čak 70 pranja dovoljnih za celo putovanje!

 
2.ECOEGG deterdžent pere sve boje i tkanine, ne moraš da brineš o tome kako ćeš oprati kupaći, peškir ili bilo koju drugu vrstu tkanine na svom odmoru. Jednostavno, potopiš ECOEGG eko-jaje u toplu vodu i ostavši 10-15 minuta da odstoji, zatim normalno opereš veš na ruke i voila! Ili ukoliko ti je na raspolaganju mašina za veš, jednostavno sa vešom ubaciš i svoje eko-jaje gde se pri svakom pranju deterdžent i omekšivač postepeno troše. 

3. Najvažnija stvar - znaš da pereš veš sa sredstvom koje sadrži 0% toksičnih hemikalija i hipoalergijsko je, čuva tvoju kožu i prirodu. Mame i trudnice ECOEGG deterdžent posebno obožavaju jer je dermatološki i klinički testiran i dobio je nagradu za najbolji proizvod za nežnu kožu beba! Takođe, sa ponosom možeš sedeti na plaži, znajući da korišćenjem #ecoegg ekološkog deterdženta nećeš dovesti do gomilanja mikroplastike u moru/reci i na tvojoj omiljenoj plaži!

4.Ukoliko si baš ti jedna od onih koji na odmoru ostane i po par meseci, obavezno sa sobom ponesi i malo pakovanje #ecoegg dopune za deterdžent! ECOEGG je jedini deterdžent za veš na našem tržištu koji radi po principu dopune i tako čuva okolinu doprinoseći smanjenju upotrebe jednokratne plastike. 

5.Još jedan fenomenalan proizvod za letovanje su ECOEGG perivi eko-ubrusi od bambusa! Savršena eko-zamena za jednokratne papirne ubruse! Na letovanje možeš poneti jedno pakovanje (ili samo par listova) perivih eko-ubrusa koji su mekani na dodir, super-upijajući i višekratni. Odlični su za apsolutno sve što ti padne na pamet - od brisanja ruku, lica, nežne kože beba i pelenske regije do čišćenja apsolutno svih površina. Takođe, imamo i jedan tips&tricks za sve naše dame i mame - ECOEGG perive-eko ubruse možete koristiti umesto vlažnih maramica i tufera za skidanje šminke i time znatno doprineti očuvanju životne sredine! Natopite ih svojim omiljenim sredstvom i prebrišite lice isto kao što to i inače radite. Ovo pakovanje je dovoljno za minimum 1700 korišćenja, s obzirom da sadrži 20 listova koje je moguće oprati po oko 85 puta, naravno, dok ste na letovanju ubruse možete oprati i na ruke uz ECOEGG deterdžent za veš!

 

Takođe, #ecoegg u svom asortimanu ima i fenomenalne detoks tablete za čišćenje veš-mašine, takođe sa 0% toksičnih sastojaka. One ti neće biti potrebne na odmoru, ali po povratku kući ne zaboravi da jednom mesečno radiš neophodan detoks veš-mašine!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara