Novogodišnja ponuda u Aksi

 

 

 

 

 

 

Drage mame i tate, tetke i teče, ujne i ujke, bake i deke, Deda Mrazu je ove godine potrebna vaša podrška oko novogodišnjih poklona. Vaši najdraži mališani su i ove godine pisali svoja pisma Deda Mrazu i sada treba kupiti sve te plišane mede, robote, kockice i ostale igračke za svu dobru decu.

Međutim, Deda Mraz, kao i vi, zna da je mališanima osim igračaka potrebna i odeća i obuća - kao i mnoštvo drugih korisnih stvari koje su oni sigurno zaboravili da navedu u svojim pismima, a Deda Mraz sve to može da pronađe u Aksi.

Praznici su još lepši kada ih slavimo zajedno, zato vam želimo da ove dane provedete kraj onih koji vam najviše znače. Srećni praznici i vidimo se u Aksi!

 

I to nije sve! Za sve članove Aksa klub kartice obezbedili smo dodatnih 5% na brendove Chicco, Rastar i Wow. Da dobro ste čuli, na odabrane brendove igračaka članovi Aksa kluba imaju dodatni popust od 5% na već snižene igračke i traje do kraja novogodišnje akcije. Ako već niste postanite i vi član Aksa kluba. Jedna kartica za sve!

Samo u Aksi, iskusno od prvog dana
*Dodatni popust važi u periodu od 14.12.2020. do 13.1.2021. godine.

 


Top igračke za bebe


 


Top igračke za dečake


 


Top igračke za devojčice


 


Top unisex igračke


 

 

 

 

 

 

 

 

Dostava je besplatna za porudžbine preko 2000 dinara.

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana.

Za savršene poklone za poseban dan vaših mališana, napravite svoju listu poklona.

Plaćanje karticom do 9 rata za iznos računa preko 15 000 dinara.

Prijavite se na naš Newsletter za najnovije informacije.