Britax Romer torba sa presvlačenje
BRITAX ROMER

Britax Romer torba sa presvlačenje

Šifra artikla: A021979-COSMOBLACK
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korišćenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive nemačke preciznosti. Pored autosedišta njihovu ponudu upotpunjuju i torbe za presvlačenje, koje su neophodne mamama u svakoj šetnji ili putovanju.
  • NSZ
0+ komada na lageru
Proveri dostupnost
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korišćenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive nemačke preciznosti.
Pored autosedišta njihovu ponudu upotpunjuju i torbe za presvlačenje, koje su neophodne mamama u svakoj šetnji ili putovanju.

Prostrana torba sa odvojenim pregradama, idealna je za nošenje stvari koje su vam potrebne za bebu.
Dimenzije : 20 x 35 x 40 cm
Težina : 1.32 Kg
Boja : crna

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Boja Vrednost
Kategorija Torbe za bebine stvari
Boja CRNA
Brend BRITAX ROMER
Godine 0 meseci
Pol UNISEX

Slični proizvodi

string(0) ""
string(0) ""