Britax Romer torba sa presvlačenje
BRITAX ROMER

Britax Romer torba sa presvlačenje

Šifra artikla: A021979-COSMOBLACK
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korišćenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive nemačke preciznosti. Pored autosedišta njihovu ponudu upotpunjuju i torbe za presvlačenje, koje su neophodne mamama u svakoj šetnji ili putovanju.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korišćenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive nemačke preciznosti.
Pored autosedišta njihovu ponudu upotpunjuju i torbe za presvlačenje, koje su neophodne mamama u svakoj šetnji ili putovanju.

Prostrana torba sa odvojenim pregradama, idealna je za nošenje stvari koje su vam potrebne za bebu.
Dimenzije : 20 x 35 x 40 cm
Težina : 1.32 Kg
Boja : crna
Karakteristika Vrednost
Kategorija Torbe za bebine stvari
Proizvođač BRITAX ROMER
Godine 0 meseci
Pol UNISEX
Boja CRNA

Slični proizvodi