Zašto je važna i šta je prirodna kozmetika za bebe

U proteklih nekoliko godina promovišu se prirodni proizvodi, prirodnog porekla i sastojaka. Ova kategorija se posebno odnosi na naše najmlađe i proizvode koji oni svakodnevno koriste. U moru svih informacija potrošač često ne može da zaključi po čemu je jedan proizvod prirodniji od drugog i kako se uopšte dobija ta informacija i može li se biti siguran da je ono što smo obezbedili našim najosetljivijim članovima porodice zaista to – prirodno i neškodljivo.

Prirodna kozmetika - Koji brend je najbolji izbor za moju bebu?

Kada govorimo o kozmetici za bebe i decu često se poznatim brendovima poklanja poverenje i veruje da su informacije koje nam pružaju istinite kao i da su sastojci i pakovanja korišćena za njihove proizvode zaista onakva kakvim ih predstavljaju. Ipak potrebno je dodatno se informisati. Danas je na tržištu prisutan veliki broj brendova a na vama je da pažljivo istražite kome ćete pokloniti svoje poverenje. Kako ovo istraživanje nekada zna da bude poprilično obimno dajemo vam neke sugestije oko odabira nege za svoje najmlađe.

Chicco Baby moments prirodna kozmetika za bebe i decu

Nova kolekcija Chicco Baby moments prirodne kozmetike za najmlađe predstavlja čak tri odvojene linije i to:

•             Sensitive linija za tek rođene bebe

•             Baby skin linija proizvoda

•             Kids – delicate skin linija

Ono što odlikuje novu kolekciju Chicco Baby moments jeste upotreba novih nežnih formula koje su do čak 97% prirodnog porekla, novog recikliranog pakovanja koje brine o očuvanju životne sredine kao i segmentacija na tri kategorije najmlađih korisnika. Novi proizvodi koji upotpunjuju ovu kolekciju su dugo osmišljavani, detaljno testirani i sa velikom pažnjom ponuđeni kao rešenje za bezbrižnu negu vaših najmlađih.