Zdrava hrana u Aksi

#ZDRAVO #ORGANSKO #BEZGLUTENA

Želimo da povećamo svest roditelja koliko je važna zdrava hrana za bebe i da kupovina organske hrane bude svakodnevnica.
Zdrava hrana ima veću nutritivnu vrednost, što je jako važno za imunitet bebe.
Dok bezglutenska hrana za bebe je odličan izbor ukoliko želite da izbacite bebi industrijsku prerađenu hranu.

organska-hrana

Organska hrana u Aksi

 

Organska hrana je hrana prizvedena na zdravom i čistom zemljištu, ekološki čistom okruženju i po principima organske poljoprivrede. Organska hrana se uzgaja bez upotrebe sintetičkih hemikalija. Ne sadrži veštačke dodatke kao što su pesticidi, hemijska đubriva i GMO (genetski modifikovane organizme), takođe ne sme biti tretirana veštačkim prehrambenim aditivima. Kako je interesovanje potrošača za organskom hranom u stalnom porastu, Aksa vam nudi raznovrsan asortiman koji možete pronaći u našem Zelenom kutku. U našem asortimanu organska hrana uključuje slane i slatke grickalice, kaše, suvo voće i orašaste plodove, čajeve, čokolade i mnoge druge zdrave proizvode.

Hrana proizvedena na organski način nudi veću nutritivnu vrednost samih proizvoda i sadrži veći procenat hranljivih materija, vitamina i omega-3 masnih kiselina, a takođe ima i izraženiji miris i ukus.

Upotrebom organskih proizvoda jačate vaš imunološki sistem, posebno se savetuje upotreba organskih namirnica trudnicama i deci u razvoju.

organska-hrana

Hrana bez glutena u Aksi

 

Gluten je sastavni deo većine žitarica kao što su pšenica, raž, ječam, ovas itd. Takođe se nalazi u prehrambenim proizvodima poput peciva, testenine, belog hleba,...
Zbog svog sastava može da izazove alergijske reakcije, pa su bezglutenski proizvodi namenji za osobe intolerantne na gluten, što ne sprečava i one koji nisu intoleranti da ih koriste. Bezglutenski proizvodi sadrže više hranljivih sastojaka, vitamina i minerala.

U našem Zelenom kutku možete pronaći široki asortiman bezglutenskih proizvoda.

organska-hrana

Kategroija zdrave hrane u Aksi

 

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quod excepturi eum, ipsum, illum neque voluptatem! Et amet consequatur recusandae ipsum, eveniet illo numquam voluptatum, velit rem, ex vel, debitis nesciunt.

Lorem ipsum dolor sit, amet consectetur adipisicing elit. Numquam exercitationem, ut, dignissimos natus, totam odio, repellendus fugit officia amet ipsa praesentium rem corporis. Culpa optio iste consequatur deserunt, velit illo.

organska-hrana

Suplementacija u Aksi

 

Suplementi ili dodaci ishrani su najčešće vitamini, minerali, enzimi, lekovite biljke, amino kiseline I drugi. Suplementi mogu biti u obliku kapsula, tableta ili u prahu.

Upotrebom suplemenata povećavate unos minerala I vitamina, koje ne uspevate da dobijete iz hrane. Suplementi nisu lekovi I ne mogu se uzimati kao zamena za raznovrsnu I nutritivnu ishranu, ali vam mogu pomoći da ih nadoknadite u ograničenim količinama.

Suplementi su povoljni po vaše kompletno zdravlje i utiču na balans svih vitamina u organizmu.

Dostava je besplatna za porudžbine preko 2000 dinara.

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana.

Za savršene poklone za poseban dan vaših mališana, napravite svoju listu poklona.

Najiskusnija odluka: Auto-pretplata! Svakog meseca na vaš prag stiže sve što bebi treba!

Prijavite se na naš Newsletter za najnovije informacije.