%
×
dana sati minuta sekundi

Poklon paketi
za sve bebe!

Besplatni poklon paketi za bebe u Aksi!

Svim novim bebama koje su se rodile na teritoriji Republike Srbije Aksa deli besplatne poklon pakete za bebe u svim Aksa prodavnicama. Svaka mama koja se porodila, bez obzira u kom gradu je beba rođena, može da preuzme svoj paket u Aksa prodavnici. Prilikom preuzimanja paketa roditelji postaju članovi Aksa kluba i mogu koristiti privilegije i pogodnosti koje nude Aksa i njeni partneri.

Besplatni poklon paketi za novorođenče, važe za teritoriju cele Republike Srbije. Besplatne poklon pakete možete preuzeti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Užicu, Kruševcu, Čačku, Šapcu, Zrenjaninu, Pančevu, Subotici, Novom Pazaru, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i Smederevu. Od velike je važnosti da roditelji pruže mališanima ljubav, negu i pažnju koji su neophodni, a Aksa je tu da i na ovaj način postane deo posebnih trenutaka od prvog dana bebe, i da uz najbolju ponudu na jednom mestu, pomogne, olakša i ulepša ovaj uzbudljivi period u životima roditelja.

Poklon paket za bebe sadrži

• Evy baby pelene veličina 2, 32 komada
• Becollino micelarni šampon za bebe 200ml ili kupka za bebe za miran san 200ml ili Becollino 2u1 200ml
• Sebamed dečiji šampon 20ml ili gel za intimnu negu 20ml
• Chicco vlažne maramice, 72 kom
• Pristupnica
• Nalepnica beba u autu

Kako do besplatnog poklon paketa za bebe i novorođenčad?

1. Kako do baby paketa?
Svakoj bebi koja se rodila u 2022. godini Aksa poklanja besplatan baby paket kroz Aksa klub program lojalnosti.
2. Kako se prijavljujete?
Kada dođete po svoj baby paket u Aksa prodavnicu, koraci su sledeći: 1. Ponesite bebin Izvod iz matične knjige rođenih (na uvid) 2. Na kasi/infopultu se kod Aksa prodavca prijavljujete u Aksa klub čime stičete pravo na baby paket 3. Popunite pristupnu izjavu neophodnim podacima i potrebnu saglasnost. Vaši podaci će se koristiti za potrebe Aksa loyalty programa. 4. Članstvo u Aksa klubu je namenjeno svim bebama rođenim na teritoriji Republike Srbije i odnosi se samo na državljane Republike Srbije 5. Nakon uspešne prijave u Aksa klub – Baby paket je vaš! 
3. Da li imam pravo na beby paket ukoliko nemam Aksu u svom gradu?
Drage mame i tate, naravno da imate.Svoj baby paket možete preuzeti u svim Aksa prodavnicama. 
4. Da li mogu da se prijavim online za baby paket?
Drage mame i tate, preuzimanje baby paketa je moguće samo u Aksa prodavnicama. Spisak Aksa prodavnica možete pogledati OVDE.
5. Da li mora lično roditelj da dođe ili može neko drugi da preuzme?
Drage mame i tate, nije neophodno da lično dođete po paket. Potrebno je samo da onaj ko preuzima za vas ima svu neophodnu dokumentaciju kao i ličnu kartu.
6. Koliki je rok za preuzimanje?
Drage mame i tate, vaše baby poklon pakete možete preuzeti u naradena 3 meseca nakon rođenja bebe. Pružite vašim mališanima ljubav, negu i pažnju koji su najvažnji, a mi smo tu da vam uz najbolju ponudu na jednom mestu, naredna, olakšamo i ulepšamo ovaj uzbudljivi period u vašim životima. Radujemo se što smo deo vaših posebnih trenutaka! Zajedno od prvog dana.

Podržali projekat Aksa baby paketi: