Poklon paketi
za sve bebe!

Besplatni poklon paketi za bebe u Aksi!

Bebe ispunjavaju naša srca ljubavlju. Dani su nam kraći, a noći duge. Zauzimaju najviše mesta u vašem srcu, zato je budćnost vreda življenja. Za njih nema lepšeg i sigurnije mesta od porodice. Njihovo uporište od samog početka do važnih spoznaja u životu. Porodica je sigurna luka i nescrpan izvor ljubavi i pažnje.

Svim novim bebama koje su se rodile na teritoriji Republike Srbije Aksa deli besplatne poklon pakete za bebe u svim Aksa prodavnicama. Svaka mama koja se porodila, bez obzira u kom gradu je beba rođena, može da preuzme svoj paket u Aksa prodavnici. Prilikom preuzimanja paketa roditelji postaju članovi Aksa kluba i mogu koristiti privilegije i pogodnosti koje nude Aksa i njeni partneri.

Aksa je podrška i motiviše da idete napred, ostvarite svoje snove i siguran korak kada beba stigne. Aksa Baby paketi su besplatni za sve nove bebe koje su se rodile na teritoriji Republike Srbije. Preuzimaju se u svim Aksa prodavnicama. Svaka mama koja se porodila, bez obzira na to u kom gradu je beba rođena, može da preuzme svoj paket u Aksa prodavnici.

Prilikom preuzimanja Aksa baby paketa, roditelji postaju članovi Aksa kluba i stiču razne privilegije koje nude Aksa i njeni partneri.

Besplatni Aksa baby paketi za novorođenče važe za celu teritoriju Republike Srbije. Mogu se preuzeti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Užicu, Leskovcu, Čačku, Kruševcu, Šapcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i Smederevu, Požarevcu.

Aksa je uz vas od prvog dana. Besplatni baby paketi postoje kako bi vam olakšali i ulepšali najlepše trenutke. Aksa je tu za bebe, za roditelje, za porodicu.

Sadržaj Baby paketa može se razlikovati od sastava prikazanog na slici.

Poklon paket za bebe sadrži

• Pufies Fashion&Nature Maxi 4 (9-14kg) 20kom.
• Violeta baby vlažne maramice badem 40 kom
• Becollino Šampon i kupka 2u1 50 ml

Kako do besplatnog poklon paketa za bebe i novorođenčad?

1. Kako do baby paketa?
Svakoj bebi koja se rodila u 2024. godini Aksa poklanja besplatan baby paket kroz Aksa klub program lojalnosti.
2. Kako se prijavljujete?
Kada dođete po svoj baby paket u Aksa prodavnicu, koraci su sledeći:
1. Ponesite bebin Izvod iz matične knjige rođenih (na uvid) , kao i ličnu kartu majke ili roditelja staratelja  
2. Na kasi/infopultu se kod Aksa prodavca prijavljujete u Aksa klub čime stičete pravo na baby paket
3. Popunite pristupnu izjavu neophodnim podacima i potrebnu saglasnost. Vaši podaci će se koristiti za potrebe Aksa loyalty programa.
4. Članstvo u Aksa klubu je namenjeno svim bebama rođenim na teritoriji Republike Srbije i odnosi se samo na državljane Republike Srbije
5. Nakon uspešne prijave u Aksa klub – Baby paket je vaš! 
3. Da li imam pravo na baby paket ukoliko nemam Aksu u svom gradu?
Drage mame i tate, naravno da imate. Vaš baby paket možete preuzeti u svim Aksa prodavnicama.
4. Da li mogu baby paket da preuzmem online?
Drage mame i tate, preuzimanje baby paketa je moguće samo u Aksa prodavnicama. Spisak Aksa prodavnica možete pogledati OVDE.
5. Da li mora lično roditelj da dođe ili može neko drugi da preuzme?

Drage mame i tate, nije neophodno da lično dođete po paket.
Potrebno je samo da onaj ko preuzima za vas ima svu neophodnu dokumentaciju kao i ličnu kartu majke deteta ili roditelja staratelja koja se predaje na uvid.

Za svako dete moguće je preuzeti jedan baby paket.

6. Koliki je rok za preuzimanje?
Drage mame i tate, vaše baby poklon pakete možete preuzeti u naradena 3 meseca nakon rođenja bebe. Pružite vašim mališanima ljubav, negu i pažnju koji su najvažnji, a mi smo tu da vam uz najbolju ponudu na jednom mestu, naredna, olakšamo i ulepšamo ovaj uzbudljivi period u vašim životima. Radujemo se što smo deo vaših posebnih trenutaka! Zajedno od prvog dana.
7. Šta ako ne pronađem Baby paket u mojoj Aksi?
Ukoliko Baby paket nije dostupan kada želite da ga preuzmete, možete se informisati u samoj prodavnici od prodavaca kada će paket stići kako biste mogli da dođete po njega. Napominjemo da je rok za preuzimanje Baby paketa 3 meseca od rođenja deteta
8. Da li se baby paketi mogu preuzeti i u Aksa Premiumu?
Besplatan baby paket koji Aksa poklanja svim novorođenim bebama na teritoriji Republike Srbije možete preuzeti i u Aksa Premium prodavnici u roku od 3 meseca od rođenja deteta.

Podržali projekat Aksa baby paketi: