Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na više načina:

  • plaćanje pouzećem- gotovinski u trenutku isporuke
  • plaćanje na račun- uplatom na račun u pošti ili banci
  • plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

Cene na sajtu

Istaknute cene na proizvodima su maloprodajne cene i u istaknute cene nisu uključeni troškovi dostave, ostali manipulativni troškovi i drugi troškovi koji utiču na cenu proizvoda. Besplatna dostava je za sve porudžbine veće od 3500 dinara. Ukoliko je zbir stavki porudžbina manji od 3500 dinara, dostava se naplaćuje u iznosu od 300 dinara.
Maloprodajne cene proizvoda važe u skladu sa politikom kompanije.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste poručili putem našeg sajta www.aksa.rs, plaćanje porudžbine se vrši u gotovom novcu u dinarskoj valuti ili Aksa vaučerima na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe Dexpress koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje na račun

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom na račun, rok za uplatu je 3 radna dana od slanja potvrde porudžbine na e-mejl adresu navedenu u porudžbini. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. Ukoliko u roku od 3 dana uplata ne bude izvršena, porudžbinu ćemo stornirati.

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, pošti, banci i sl. Uplatnicu popunjavate na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine. Proizvodi će biti rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate nakon tog roka po osnovu istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala, i ako trenutno nemamo na raspolaganju poručeni artikal, o tome obaveštavamo potrošača putem e-mejla navedenog u porudžbini. Nakon prijema našeg obaveštenja potrošač je u obavezi da na e-mejl adresu aksaonline@aksa.rspošalje obaveštenje o odustanku od poruždbine i broj računa za vraćanje uplate, čiji je vlasnik lice čiji su podaci navedeni u porudžbini. Na dostavljeni broj računa se vrši vraćanje uplate u roku od 3 radna dana od prijema obaveštenja o odustanku potrošača. Ako su dostavljeni pogrešni podaci o broju računa i vlasniku, o tome ćemo obavestiti potrošača, a vraćanje uplate će biti izvršeno nakon dostavljanja tačnih traženih podataka. Uplaćena sredstva se vraćaju u roku od 3 radna dana od dostavljanja podataka o broju računa.

Plaćanje karticom

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu banke Intesa.
Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online(Internet) plaćanje.

Mogućnost plaćanja pošiljke Mastercard karticom

Obaveštavamo vas da je aktivna usluga plaćanja karticom kod kurira DExpress. Kuriri na svojim postojećim uređajima imaju instaliranu aplikaciju za plaćanje zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja omogućava beskontaktno plaćanje, a vi ćete umesto gotovinom, moći poštarinu i otkupninu da platite i svojom platnom karticom ili mobilnim telefonom. Ova pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard.

Naši dostavljači iz kurirske službe DExpress od sada, osim vaše pošiljke i ispostavljenog računa, sa sobom noce i POS terminale na koje ćete vi moći da prislonite vašu Mastercard karticu i tako jednostavno namirite trošak. 

Aksa ceni vaše vreme i trudi se da vaše iskustvo kupovne uvek bude prijatno i iznad očekivanja.

Pružite Vašim mališanima ljubav, negu i pažnju koji su najvažniji, a Aksa je tu da vam, uz najbolju ponudu na jednom mestu, pomogne, olakša i ulepša ovaj uzbudljivi period u vašim životima.

Plaćanje na rate na online

Plaćanje kreditnim karticama samo za iznose preko 5.000,00 rsd omogućeno je na rate gde je broj rata 2, 3, 4, 5, 6 ili 9.
Dospeće I rate je odmah, II rate je za 30 dana, III rate je za 60 dana i tako se dospeće povećava za 30 dana do poslednje rate.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

Broj kartice, 
datum isteka i
 CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.
Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.
Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Aksa internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:
- Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
- Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Plaćanje Aksa gift karticom ili Aksa vaučerom

Ukoliko želite da platite račun Aksa gift karticom ili vaučerom, na kraju porudžbine postoji polje za unos broja Aksa kartice odnosno vaučera, kao i polje za unos željenog iznosa.

 

Plaćanje kreditnim i platnim karticama u maloprodajnim objektima

U svim Aksa maloprodajnim objektima postoji mogućnost plaćanja kreditnim i platnim karticama bez kamate na rate.
- Plaćanje kreditnim karticama (master,visa,american) i debitnim (visa, dina) Banca Intese za iznose preko 5.000,00 rsd može se platiti na 2, 3, 4, 5, 6 ili na 9 rata. Dospeće I rate je odmah, II rate je za 30 dana, III rate je za 60 dana.
- Plaćanje platnim karticam, gde je u slučaju Dina Post Card Poštanske štedionice moguće plaćanje na rate. Min. iznos za plaćanje 5.000,00 a max broj rata je 6. Dospeće I rate je za 30 dana, II rate je za 60 dana, III rate je za 90 dana.

Plaćanje čekovima u maloprodajnim objektima

-Za iznose preko 5.000,00 rsd do 3 jednake mesečne rate, bez kamate: I rata za 30 dana, II za 60 dana, III za 90 dana
- Za iznose preko 50.000,00 rsd do 6 jedankih mesečnih rata, bez kamate: I rata za 30 dana, II za 60 dana, III za 90 dana, IV za 120 dana.