Za sve željene proizvode dostupne na Aksa internet prodavnici omogućeno je više mogućnosti plaćanja kako biste izabrali onu koja vam najviše odgovara.

Plaćanje Pouzećem

  • U Gotovini i Putem Aksa Vaučera: Prilikom preuzimanja vaše porudžbine, imate mogućnost da izvršite plaćanje u gotovini u dinarima ili koristite Aksa vaučere. Naši iskusni kuriri iz partnerske kurirske službe Dexpress će vam sa zadovoljstvom primiti uplatu pri dostavi.
  • Praktično Plaćanje Putem Mastercard Kartice: U želji da vaše iskustvo bude još prijatnije, obaveštavamo vas o aktivnoj mogućnosti plaćanja karticom kod kurira DExpress. Pomoću napredne "tap on phone" tehnologije, naši kuriri su opremljeni uređajima koji omogućavaju beskontaktno plaćanje. To znači da možete lako i brzo izmiriti poštarinu i otkupninu putem svoje platne kartice ili čak mobilnog telefona. Ova moderna pogodnost je realizovana uz stručnu podršku kompanije Mastercard.

Naši predani dostavljači iz DExpress kurirske službe sada nose sa sobom POS terminale, pored vaše pošiljke i računa. Samo prislonite svoju Mastercard karticu na terminal i izmirite trošak sa minimalnim trudom.

Plaćanje na račun

Za sve željene proizvode dostupne na Aksa internet prodavnici omogućeno je više mogućnosti plaćanja kako biste izabrali onu koja vam najviše odgovara.

Za porudžbine koje zahtevaju plaćanje putem uplate sredstava na račun, molimo vas da imate na umu sledeće instrukcije:
Po slanju potvrde porudžbe na e-mail adresu navedenu u porudžbini, imate rok od 3 radna dana da izvršite uplatu. Vaša porudžbina će biti poslata nakon evidentirane uplate. Ukoliko uplata ne bude izvršena unutar ovog roka, porudžbina će biti stornirana.

Mogućnost izvršavanja uplate putem e-bankinga ili na lokacijama gde redovno izvršavate vaše finansijske obaveze, kao što su pošte i banke, omogućava vam fleksibilnost u izboru. Molimo vas da popunite uplatnicu prema podacima dostavljenim u potvrdi porudžbine. Napominjemo da će proizvodi biti rezervisani za vas tokom trodnevnog roka. 

Za naknadne uplate putem istog predračuna, ukoliko se prekorači definisani rok, ne možemo garantovati raspoloživost traženih artikala. U slučaju da trenutno nemamo na lageru artikal koji ste naručili, obavesti ćemo vas putem e-maila navedenog u porudžbini.

Ako odlučite odustati od porudžbine, molimo vas da na e-mail adresu aksaonline@aksa.rs pošaljete obaveštenje o odustajanju zajedno s brojem računa na koji želite da vam se vrati uplata. Molimo vas da podaci vlasnika računa budu usklađeni s podacima navedenim u porudžbini. Vraćanje uplate na navedeni račun biće izvršeno u roku od 3 radna dana od prijema obaveštenja o odustajanju.

U slučaju da nam dostavite netačne informacije o broju računa ili vlasniku, kontaktiraćemo vas radi ispravke podataka pre izvršenja povrata uplate. Obrada vraćenih sredstava biće obavljena u roku od 3 radna dana od ispravno dostavljenih podataka o broju računa.

Plaćanje Karticom

  • Bez Opcije Plaćanja Na Rate

Vašu porudžbinu lako možete platiti putem platnih kartica Dina, Visa, Master/Maestro ili American Express, koje izdaje bilo koja banka. Ova opcija omogućava izmirenje ukupnog iznosa porudžbine bez opcije plaćanja na rate.

Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online(Internet) plaćanje.

  • Putem Opcije Plaćanja Na Rate

Pružamo vam mogućnost da svoju porudžbinu izmirite putem platnih kartica Dina, Visa, Master/Maestro ili American Express, izdanja Intesa banke, uz opciju plaćanja na rate. Ovaj proces je detaljno razrađen kako bi vam omogućio veći izbor i fleksibilnost prilikom plaćanja.

Molimo vas da obratite pažnju na sledeće informacije:

-   Opcija plaćanja na rate platnim karticama dostupna je za iznose veće od 5.000,00 rsd. Broj rata koje možete odabrati su 2, 3, 4, 5, 6 ili 9.
-   Prva rata se plaća odmah, druga nakon 30 dana, treća nakon 60 dana, te se dospeće svake naredne rate povećava za dodatnih 30 dana.

Prilikom procesa online naručivanja, ukoliko odaberete ovu opciju plaćanja, bićete preusmereni na sigurnu stranicu banke Intesa, gde ćete biti vođeni kroz siguran proces plaćanja. Napominjemo da podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu ni u jednom trenutku, čime se osigurava vaša privatnost i sigurnost.

Na stranici za plaćanje, biće potrebno uneti sledeće informacije:

Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.
Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Naglašavamo sledeće:

-   Plaćanje je moguće isključivo u valuti RSD (srpski dinar), a nije podržana uplata u stranim valutama.
-   Ova opcija plaćanja omogućena je platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Za korisnike online plaćanja karticama preko Aksa internet prodavnice, važno je ispoštovati sledeće uslove:

-  Isporuka robe je dostupna samo na teritoriji Republike Srbije, i to na adresi koja je navedena u porudžbini.
-  Mogućnost plaćanja ima samo vlasnik platne kartice.

Plaćanje Aksa Gift Karticom ili Vaučerom

Ukoliko želite da  koristiti Aksa Gift karticu ili vaučer kao sredstvo plaćanja, na raspolaganju je polje za unos broja Aksa kartice ili vaučera, kao i polje za definisanje željenog iznosa. Ova opcija omogućava dodatnu fleksibilnost prilikom izmirivanja vašeg računa.

Cene na sajtu

Istaknute cene na proizvodima su maloprodajne cene i u istaknute cene nisu uključeni troškovi dostave, ostali manipulativni troškovi i drugi troškovi koji utiču na cenu proizvoda. Besplatna dostava je za sve porudžbine veće od 3500 dinara. Ukoliko je zbir stavki porudžbina manji od 3500 dinara, dostava se naplaćuje u iznosu od 300 dinara. Maloprodajne cene proizvoda važe u skladu sa politikom kompanije.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA ZA PROIZVODE U AKSA MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA

Za artikle koje planirate da nabavite u Aksa maloprodajnim objektima, stojim vam na raspolaganju sa sledećim načinima plaćanja.

Plaćanje Gotovinom

Uživajte u trenutku lakoće sa opcijom plaćanja gotovinom I otkrijete razne popuste I akcije dok istražujete  raznoliku ponudu proizvoda u našim maloprodajnim objektima.

Plaćanje Karticama

U svim Aksa maloprodajnim objektima, imate mogućnost izbora plaćanja putem različitih vrsta kartica, tako što se ukupan iznos transakcije izmiruje u celosti odjednom ili opciju plaćanja ukupnog iznosa transakcije putem više manjih mesečnih iznosa odnosno plaćanje na rate.

-   Plaćanje u celosti i odjednom je omogućeno korišćenjem Dina, Visa, Master/Maestro, Amex i UnionPay karticama u izdanju bilo koje banke
-   Plaćanje  na rate je odobreno za iznose preko 5.000,00 rsd za sledeće vrste kartica: Dina, Visa, Master/Maestro i Amex u izdanju Intesa banke kao i Dina kartice u izdanju banke Poštanske štedionice

-   Pri plaćanju karticama izdanja Intesa banke, imate mogućnost odabrati broj rata između 2, 3, 4, 5, 6 ili 9. Prva rata dospeva odmah, druga nakon 30 dana, a treća nakon 60 dana, omogućavajući vam prilagoditi plaćanje prema vašim potrebama
-   Pri plaćanju karticama izdanja Banke Poštanske štedionice, imate mogućnost odabrati broj rata između 2, 3, 4, 5 i 6. Prva rata dospeva nakon 30 dana, druga nakon 60 dana, a treća nakon 90 dana.

Plaćanje Čekovima u Maloprodajnim Objektima

Za plaćanja putem čekova u našim maloprodajnim objektima, nudimo sledeće opcije:

-  Za iznose preko 5.000,00 rsd do 3 jednakih mesečnih rata, bez dodatnih kamata. Prva rata dospeva nakon 30 dana, druga nakon 60 dana, a treća nakon 90 dana.
-  Za iznose preko 50.000,00 rsd do 6 jednakih mesečnih rata, takođe bez kamata. Prva rata dospeva nakon 30 dana, druga nakon 60 dana, treća nakon 90 dana, a četvrta nakon 120 dana.

Plaćanje Aksa Gift Karticom ili Vaučerom

Ukoliko želite da  koristiti Aksa Gift karticu ili vaučer kao sredstvo plaćanja u nekom od naših maloprodajnih objekata, dovoljno je da iste predate na kasi zajedno sa proizvodima koje ste odabrali da kupite. Naši ljubazni kasiri će sa zadovoljstvom umanjiti ukupan iznos vašeg računa za odgovarajući iznos sa gift kartice ili vaučera.

Aksa ceni vaše dragoceno vreme i konstantno se trudi da vaše iskustvo kupovine premaši očekivanja. Učinite svojim mališanima dar koji zaslužuju – puno ljubavi, pažnje i nege. Aksa je tu da vas podrži kroz najbogatiju ponudu na jednom mestu, olakšavajući i obogaćujući ovaj uzbudljiv period u vašem životu.