Zaposlenje

Aksa, kao jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji, zapošljava oko 150 radnika. Aksa tim, pored zaposlenih u maloprodajnim objektima, čine i kolege zaposlene u centrali u odeljenjima nabavke, marketinga, razvoja i internet prodavnici. Aksa svoje zaposlene smatra glavnom pokretačkom snagom i ključem preko dve decenije uspešnog postojanja i poslovanja na našem tržištu.

Usled stalnog rasta, povećanog obima posla i otvaranja novih maloprodajnih objekata, Aksa ima konstantnu potrebu za novim kadrovima. Tražimo mlade, posvećene, ambiciozne, odgovorne, fleksibilne i visoko motivisane ljude, koji su spremni da kao deo tima uče i konstantno razvijaju svoja znanja i veštine. Smatramo da visoka posvećenost i timski rad, kao rezultat daju uspešnu kompaniju, a samim tim i zadovoljstvo zaposlenih i zadovoljstvo klijenata našim proizvodima i uslugama.

Aksa je otvorena da pod svoje okrilje primi mlade ljude bez radnog iskustva, ali i one koji imaju iskustvo, od praktikanata do direktora. Ovaj dinamičan kolektiv, kroz stalne obuke i treninge, pruža mogućnosti za napredovanje i razvoj karijere.

Ako želite da postanete deo našeg uspešnog tima, u maloprodajnim objektima ili u nekom od odeljenja u našoj centrali ili popunite upitnik koji se nalazi ovde.