Cash back

OD 01.05. Do 31.12.2023., članovi Aksa kluba biraju kolica, auto-sedišta, drveni nameštaj i dušeke bez brige. Aksa Vam vraća keš na Vašu Aksa karticu! Kešbek može da se iskoristi do 31.01.2024.

Kako do cash back?

Kešbek se odnosi na kolica, auto-sedišta, drveni nameštaj i dušeke.

Ukoliko ste član Aksa kluba kupovinom proizvoda sa oznakom „Kešbek“ Aksa vam vraća keš na vašu karticu. Vašu Aksa karticu možete preuzeti na kasi i besplatno postati član Aksa kluba.

 

Do kada traje kešbek?

Kešbek traje od 01.05. do 31.12.2023. kupovinom kolica, auto-sedišta, drvenog nameštaja i dušeka.

 

Do kada mogu da iskoristim keš sa Aksa kartice?

Iznos sa vaše Aksa kartice možete iskoristiti najkasnije do 31.01.2024. na sve u Aksi u svim Aksa prodavnicama i internet prodavnici.

 

Šta da radim posle 31.12.2023?

Ukoliko ste potrošili iznos sa vaše Aksa kartice, možete je koristiti kao član Aksa kluba i ostvariti popuste u svim Aksa prodavnicama i internet prodavnici.

 

Kešbek nivo

Potroši 60 000 din

vraćamo 10 000 din

Potroši 90 000 din

vraćamo 15 000 din

 

Kupovina u Aksa prodavnicama

Prilikom kupovine kolica, auto-sedišta, drvenog nameštaja ili dušeka po nivoima na kasi vam se Aksa vraća keš na karticu. Aksa karticu možete iskoristi u svim Aksa prodavnicama osim internet prodavnici.

 

Kupovina na internet prodavnici

Prilikom kupovine kolica, auto-sedišta ili krevetaca po nivoima na Aksa internet prodavnici dobijate gift karticu koju možete iskoristiti u svim Aksa prodavnicama i internet prodavnici.

Vašu Aksa karticu možete preuzeti na kasi i besplatno postati član Aksa kluba.

Najčešća pitanja

Pravo na Kešbek akciju se ostvaruje kupovinom krevetaca, kolica i auto-sedišta sa oznakom „Kešbek“

Kešbek iznos predstavlja određeni popust koji se može koristiti prilikom naredne kupovine.

Kešbek kartica se ne mora iskoristiti u celosti, već može u više navrata.

Postoji, Kešbek kartica se može iskoristiti do 31.01.2024.

Ukoliko je Kešbek kartica dobijena u radnji, ona se može iskorisititi u svim Aksa prodavnicam (osim internet prodavnici). Ukoliko je Kešbek kartica dobijena kupovinom obavljenom u Aksa internet prodavnici, ista se može iskoristiti i online kao i u svim Aksa prodavnicama.

Ukoliko se Kešbek kartica koristi u radnji, dovoljno je pokazati je na kasi prilikom kupovine. Ukoliko se koristiti online, potrebno je da se kupac registruje na sajtu, zatim da u polju „Akcijski tiket“ na stranici korpe upiše broj kartice ( broj se unosi bez početnih nula i poslednje cifre). Kešbek kartice se može iskoristiti na sve artikle u Aksa prodavnicama.

Obračunava se krajnji iznos računa, odnosno iznos nakon obračunatog popusta na osnovu Aksa klub kartice.

Kupac ima pravo i na ostvarivanje popusta sa Aksa klub kartice tokom Kešbek akcije.

Iznos sa Kešbek kartice se može iskoristiti do 31.01.2024. Nakon isteka perioda korišćenja benefita Kešbek kartice, ista može da postane Aksa klub kartica aktiviranjem kartice u prodavnici.

Članovi Aksa kluba ostvaruju pravo na Kešbek benefit na svojim loyalty karticama. Ukoliko niste član Aksa kluba, dobijate Gift karticu koja može da postane Aksa klub kartica.

Imamo 2 načina dodeljivanja cash backa za radnje I za online radnju. U trenutku kupovine u svim Aksa prodavnicama, novac vam se dodeljuje na Aksa karticu pod uslovom da je imate. Ukoliko nemate sopstvenu Aksa karticu, ona vam se izdaje na licu mesta i dodeljuje novac. Dodeljni novac možete koristiti odmah pri sledećoj kupovini, ne i na tom gde je ostvaren. Cash back koji vam se dodeli u radnjama, možete potrošiti samo u Aksa prodavnicama. Ne vaiž za online kupovinu.

Online kupovina: Ako se obavlja putem Aksa internet prodavnice, kupcu se šalje Gift kartica sa ostvarenim iznosom. Gift kartica može se koristiti za online kupovinu, kao i kupovinu u Aksa prodavnicama.

Aksa kartica i Cash back kartica su iste. Ukoliko imate otvorenu Aksa karticu, tu vam se dodeljuje Cash back. Osobe koje nemaju karticu, ona se otvara i uplaćuje im se cash back. Razlika je pri online kupovini, tada se ne uplaćuje iznos, već dobijate Gift karticu.