Trenutak u kome se ostvarujete kao roditelji i dobijate prinovu označava početak najlepšeg i najradosnijeg perioda vašeg života. Preplavljeni ste emocijama, pitate se kako ste do sada živeli bez tog malog, predivnog stvorenja, ali u isto vreme imate i slatke brige: da li ćete uspeti da opremite vaš dom svim neophodnim stvarima za komfor i udobnost vaše bebe?

Nemate razloga za brigu. Aksa je već više od dve decenije u misiji ispunjavanja svih želja i potreba mladih roditelja i kod nas ćete naći sve što vam treba za vašu bebu, a ovog decembra vas očekuju i posebne pogodnosti:

U periodu od 1. do 31. decembra sa Aksa karticom ostvarujete kešbek benefit gde pri svakoj kupovini većoj od 20.000 dobijate povraćaj od 2.500 dinara; za kupovinu preko 30.000 dobijate nazad 5.000 dinara; za kupovinu veću od 50.000 dobijate nazad sumu od čak 10.000 dinara!

Kešbek važi za kupovinu u prodavnicama i za online kupovinu.

Iznose na vašoj kartici možete iskoristiti najkasnije do 31.01.2021. godine u svim Aksa prodavnicama I internet prodavnici.

Neka vaše prvo opremanje bude bezbrižno i lako!

 

 

Pogledajte najatraktivnije modele kolica, sva auto-sedišta i krevece. Prvo opremanje bebe će biti lako!Kategorije proizvoda

 


Top kolica


 


Top auto sedišta


 


Top Kreveci


 

 

 

 

Zeleni Kutak je posebno mesto kojim želimo da povećamo svest roditelja koliko je važna zdrava hrana za bebe i da kupovina organske hrane bude svakodnevnica. Zato smo vam u decembru pripremili super specijal na proizvode iz Zelenog kutka.

 

UŽIVAJTE U KUPOVINI U AKSI, SPREMILI SMO VAM SUPER PONUDU TOKOM DECEMBRA.

#jednostavno #lako #bezstresa

 

Stigao je i taj najlepši trenutak, beba je stigla. Aksa ima spreman spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su neophodne i korisne u prvim danima bebe. Ovo je univerzalan spisak za jednu bebu u prvim danima po dolasku iz porodilišta. Prva kupovina za bebu može da počne. Sa željom da Vam pomognemo I olakšamo prvu kupovinu za bebu, pripremili smo spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su potrebne vašoj bebi I vama

 

 

Dostava je besplatna za porudžbine preko 2000 dinara.

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana.

Za savršene poklone za poseban dan vaših mališana, napravite svoju listu poklona.

Plaćanje karticom do 9 rata za iznos računa preko 15 000 dinara.

Prijavite se na naš Newsletter za najnovije informacije.

string(0) ""
string(0) ""