Rok isporuke

Dragi naši potrošači, rok isporuke za sve porudžbine napravljene na Aksa internet prodavnici je 2 do 4 radna dana. Usled nepredviđenih okolnosti ( velikog broja porudžbina/kašnjenja kurirske službe) u pojedinim slučajevima rok isporuke može biti duži od 4 radna dana.  

Postoji mogućnost da svoju porudžbinu dobijete iz više delova usled slanja artikala sa više lokacija i u različitim danima. 


Kao i do sada, dostava na kućnu adresu  je besplatana za sve porudžbine vrednosti preko 3500 dinara.


Preuzimanje pošiljke

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Dexpress koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 011/422-0-415 ili putem email-a aksaonline@aksa.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 3500 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 3500 dinara, cena isporuke će iznositi 300 dinara.
 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.