Prvo opremanje


 

 

 

 

Spisak za prvo opremanje bebe

Prva kupovina za bebu spisak

Stigao je i taj najlepši trenutak, beba je stigla. Aksa ima spreman spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su neophodne i korisne u prvim danima bebe. Ovo je univerzalan spisak za jednu bebu u prvim danima po dolasku iz porodilišta. Prva kupovina za bebu može da počne.

Sa željom da Vam pomognemo I olakšamo prvu kupovinu za bebu, pripremili smo spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su potrebne vašoj bebi I vama.

 

Spisak proizvoda tokom boravka u porodilištu

Nismo zaboravili i period tokom borakva u porodilištu. Izvukli smo proizvode koji su vam sigurno potrebni tokom boravka u porodilištu. U ovu podelu spiska za prvo opremanje bebe spadaju: higijenski mrežasti ulošci, vlažne maramice, tetra pelene, tupferi za grudi, baby krema, Pavlovićeva mast. Sve proizvode za porodilište možete pogledati ovde.

 

 Spisak proizvoda neophodnih kod kuće

Sad kad je beba kod kuće, potrebni su vam drugi proizvodi u odnosu na period boravka u porodilištu. Izdvojili smo vam proizvode koji su vam neophodni kod kuće I koje je potretno redovno nabavljati. U ovu podelu spiska za prvo opremanje bebe spadaju: pelene, posteljine, peškiri, ćebad, dušeci, jorgani, kreveti… Sve proizvode koji se koriste kod kuće možete pogledati ovde.

 

 Oprema za bebu za prvo opremanje

U opremu za bebe spadaju pre svega stvari za presvlačenje bebe. To su pelene, švedske ili tetra pelene. Osim pelena spadaju proizvodi za udoban san bebe, krevetac, dušek, posteljine  I podmetač za krevetac. Spisak za prvo opremanje bebe ne bi bio potpun bez proizvoda za šetnju, a to su kolica I auto sedišta 0+.

 

 Ishrana bebe za prvo opremanje

Ishrana za bebe je najbitnija za rast i razvoj. Postoje proizvodi koji pomažu za lakše hranjenje bebe. U ovu podelu spiska za prvo opremanje spadaju flašice, cucle, laže, sterilizator, grejač za fliašice.

 

Odeća za bebe za prvo opremanje

Beba je osteljiva i mora da ima kvalitetnu odeću u kojoj će se lepo osećati, a da joj pruža potrebnu toplinu u svakom trenutku. Garderoba koja spada u spisak za prvo opremanje su benkice, bodići, zeke(štrampla), pantalonice, kapice, rukavice, čarapice, portikle, jednokratna pidžame I vreća za spavanje.

 

Za porodilje za prvo opremanje

U spisku za prvo opremanje bebe nalaze se i proizvodi za mame koji su potrebni za prve dane bebe. To su: mrežasti ulošci i gaćice, pridžama a dojilje, grudnjak za dojilje, posleporođajni steznik, tupferi I krema za negu grudi, pumpica za izmlazavanje mleka, veštaćke bradavice.

 

Nega bebe za prvo opremanje

Izdvojili smo spisak proizvoda za prvo opremanje koji su nephodni za higijenu svake bebe. To su: sapuni, puderi, soft kreme, ulje i mleko za telo, vlažne maramice, štapići za uši, četka I češalj, makazice, kupke. U ovu podelu spadaju I proizvodi neophodni za kupanje bebe kao što su: kadica, stalak za kadicu, bokal za polivanje, termometar za vodu.