O nama

 

 

Naša priča

Bebe koje smo prve uslužili na početku našeg rada danas imaju 26 godina i zajedno se čudimo njihovim prvim cipelama kupljenim kod nas. Naša najveća radost je upravo to - mogućnost da gledamo naše male kupce kako rastu i da damo svoj doprinos u tome da postanu srećni, zadovoljni i zdravi ljudi.

Počeli smo 1994. godine kao mala prodavnica u naselju Medaković. Od tada pa do sada osvojili smo srca roditelja našim konceptom “Sve za bebe na jednom mestu” i nastavljali smo da ih osvajamo tako što smo pomno pratili inovacije na tržištu dečije opreme, modne trendove, kako bi mogli da učinimo najlepši period u životu što lepšim.

Kako ste vi i vaša porodica rasli, rasli smo zajedno sa vama. Danas Aksinu porodicu čine 21 prodavnica u 16 gradova, širom Srbije i Bosne i Hercegovine.
Vi i vaša porodica ste nam uvek bili i ostali na prvom mestu. Hvala Vam na poverenju

  • Naša misija - da zadovoljimo sva vaša očekivanja, ne samo našom velikom ponudom poznatih brendova, kvalitetom i pristupačnim cenama, već i dobrom uslugom sa osmehom.
  • Naša vizija - da stvorimo pozitivnu atmosferu za roditelje i decu i da budemo pouzdan poslodavac, na koji naši zaposleni mogu da računaju.
string(0) ""
string(0) ""