%
×
dana sati minuta sekundi

Saveti

11.
Dec
2018
Srećna trudnica
Jedno od veoma ozbiljnih stanja koje može da se dogodi tokom trudnoće jeste vanmaterična trudnoća, kada se oplođeno jajašce usadi izvan materice. Takvu trudnoću nije moguće izneti i što pre se otkrije, to je bolje po zdravlje žene.
17.
Feb
2021
Srećna trudnica
Drage buduće mame, da li se vaš dugo očekivani dan približava? Budite spremne. Evo koje su vam sve stvari potrebne u porodilištu za vas i bebu.
25.
Feb
2021
Srećna trudnica
Većina žena smatra da je dojenje izuzetno bitna stvar radi pravilnog odrastanja i razvoja bebe. Jedno je sigurno, dojenje beba je najlepša stvar koju majka obavlja jer se tada javlja osećaj posebne i nesvakidašnje bliskosti između majke i bebe. Koliko je zdravo majčino mleko govore mnogi sturčnjaci i pedijatri koji isiču značaj dojenja za razvoj bebe.
26.
Nov
2020
Zdrava beba, zdravo dete
U nastojanju da našim malim potrošačima priuštimo što veće uživanje i zdravo odrastanje, stalno razvijamo i širimo asortiman FLORY-ORGANIK proizvoda.
25.
Feb
2021
Zdrava beba, zdravo dete
Svaki roditelj, bar jednom tokom odrastanja deteta susrešće se sa ojedom. To su male crvene tačkice vidljive na telu, ili delu tela. Ojed kod beba najčešće se javlja na delu koji je pod pelenom, ispod pazuha, na prevojima, stomaku i oko genitalija. Najčešći ojed kod beba nastaje baš na mestu koje je zaštićeno pelenom. Dakle, predeli oko bebine guze i prepona su najugorženiji. Ojed se može javiti i u prvim danima po rođenju bebe, ipak češće se javljaju između 8. i 12. meseca. 
26.
Feb
2021
Zdrava beba, zdravo dete
Potpuno je prirodno da su roditelji u prvim mesecima zabrinuti i da obraćaju pažnju na najrazličitije detalje s obzirom da se prvi put nalaze u ovoj ulozi. Ono što je važno znati, jeste da je pojava zelene stolice kod bebe česta i da ne mora odmah paliti alarm za brigu.
25.
Feb
2021
Razvoj bebe i deteta
Prilikom trudnoće budući roditelji počinju da se prilagođavaju na nove navike, stil života i obaveze. Beba će u kuću uneti neizmernu ljubav, ali i sve slatke muke. Razvoj bebe po mesecima dok je u utrobi majke, a i kada dođe na svet, daje mnoge odgovore na neka komplikovana pitanja. Jedno je sigurno majka načinom ishrane, dovoljnim snom, životnom bez stresa i prilagođenoj aktivnosti mogu uticati na pravilan razvoj svoje bebe pre rođenja, a raznim motoričkim aktivnostima, ishranom i igrama utiču na razvoj bebe u mesecima koji dolaze.
03.
Aug
2021
Korisne informacije
Neka ovo bude možda prvo letovanje na koje ćeš sa sobom poneti ECOEGG ekološke proizvode! Uz brigu o životnoj sredini i brigu o sebi, koristeći hipoalergijske proizvode sa 0% toksičnih hemikalija, otkrićeš kako pranje veša uopšte ne mora da bude dosadno i da je pre svega moguće i dok si na odmoru – ECOEGG eko-deterdžent staje čak i u ranac!!
03.
Aug
2021
Zdrava beba, zdravo dete
Prvo što roditelji treba da znaju kada su u pitanju kolike (grčevi) kod beba – jeste da je beba zdrava a da kolike nisu bolest već stanje koje će proći. Ne zna se tačan uzrok kolika, pa samim tim ne postoji ni konkretna terapija (lek) koja bi otklonila ovaj problem. Ipak se pouzdano zna da jedan od uzroka kolika mogu biti nagomilani gasovi u crevima