Korisne informacije

27.
Aug
2018
Korisne informacije

Skupština Srbije usvojila je Zakon o finansijskoj podršci porodici sa decom, kojim se povećava roditeljski dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete.

27.
Aug
2018
Korisne informacije

Posle dugog iščekivanja konačno su usvojene promene Zakona o bezbednosti saobraćaja.

27.
Aug
2018
Korisne informacije

Prema važećem Zakonu o putnim ispravamasvako dete mora da ima samostalnu putnu ispravu.

27.
Aug
2018
Korisne informacije

Do Nove godine u Srbiji biće dostupna nova mobilna aplikacija „Halo beba“, kroz koju će roditelji moći da dobiju korisne savete i važne informacije vezane za razvoj, ishranu i negu dece.

03.
Jan
2019
Korisne informacije

Dragi roditelji, postanite i vi član Aksa kluba!

Iskoristite pogodnosti koje smo posebno za Vas i Vaše mališane pripremili u Aksa dečijim prodavnicama.

Članove Aksa kluba čekaju razne pogodnosti i iznenađenja!

15.
Jul
2019
Korisne informacije

Radost roditeljstva donosi sa sobom i prve brige. Kupovina za bebu, još ako ste prvi put roditelj, može zadati velike glavobolje. Evo male pomoći u vidu saveta kako odabrati najbolja kolica za  bebe.

23.
Jul
2019
Korisne informacije

Šta kaže zakon o upotrebi auto sedišta za decu i koje su kazne, koji su bitni kriterijumi na koje treba da obratite pažnju i kako izabrati pravu veličinu auto sedišta za bebe ili decu.

26.
Nov
2020
Korisne informacije

Roditeljstvo je jedna od najboljih stvari koje se ljudima dešavaju. Ipak, ono što većina novih roditelja ne shvata je da se biti roditelj uči u hodu. Roditeljstvo je u stvari učenje metodom pokušaja i pogreške. Ovo se posebno odnosi na to kako vaša beba spava.

08.
Feb
2021
Korisne informacije

Kupanje bi za vašeg mališana trebalo da bude zabavno i opuštajuće. Dok kupate bebu, ona obično legne i pusti da voda umiri i stimuliše njeno tela, što pomaže opuštanju mišića. Bebe većinu vremena provode spavajući, što može da im napne mišiće, uzrokujući umor. Tokom kupanja, sva ta napetost nestaje, što čini bebu sretnom i okrijepljenom. 

12.
May
2022
Korisne informacije

Nećete morati da uklanjate tkaninu sedišta i ručno pomerate pojaseve od otvora do otvora da biste podesili visinu pojaseva za ramena. Optimizovani sistem kolica UPPAbaby VISTA V2 / Cruz V2 omogućava podešavanje visine pojaseva bez stepena, što ne zahteva dugotrajno prebacivanje u otvore i samim tim je sve jednostavnije i brže. Ovo je posebno praktično ako sedište dele dvoje mališana različite visine.