Postanite član

Dragi roditelji, postanite i Vi član Aksa kluba i iskoristite pogodnosti koje smo pripremili za Vas i Vašeg mališana!

Kupujući u našim radnjama, kao član Aksa kluba, možete ostvariti popuste i druge pogodnosti u skladu sa važećim pravilima programa.

Kako do klupske kartice?

Potrebno je da u celosti popunite pristupnu izjavu čitko pisanim slovima. 
Pristupnu izjavu možete naći na kasama u svim Aksa radnjama, a možete je popuniti i u elektronskoj formi na ovoj stranici.
Nakon poslate popunjene izjave u roku od 7 dana kartica će biti spremna za preuzimanje u radnji koju ste naveli u pristupnici. Kartica ima rok važenja 3 godine.

Postanite i Vi član našeg kluba!

Opširnije informacije o Aksa klubu potražite na ostalim stranicama ovog sajta kao i u našim radnjama.
Slanjem elektronski popunjene pristupne izjave potvrđujem da sam saglasan sa dole navedenim informacijama:

Rođendan Vašeg deteta/dece:

Slanjem pristupne izjave slažete se da podatke iz pristupne izjave možemo koristiti za statističke i marketinške potrebe (da Vam možemo slati reklamni materijal: poštom, sms porukom, e-mail-om, sa informacijama o Aksi ili njeniim partnerima za koje smatramo da su zanimljive za naše članove kluba). Dobijene podatke iz pristupne izjave nećemo prosleđivati drugim osobama ili firmama. Vaše podatke ćemo čuvati do prestanka članstva, a zatim arhivirati ili izbrisati. Za vreme čuvanja podataka kod nas imate pravo na promenu i brisanje podataka o Vama, kao i na prekid članstva, za koji je potreban zahtev u pisanom obliku.

Za informacije, sugestije ili primedbe u vezi sa Aksa klubom, možete se obratiti Aksa radnjama ili na e-mail klub@aksa.rs . Elektronski popunjena izjava je validna bez potpisa.

Kontakt informacije

Dostupni smo ponedeljak-petak: 8-21h, subota: 8-12h.