aksa-zaposlenje

Ko smo mi?

Još od 1994. godine, Aksa nije samo prodavnica. Aksa je porodica.
Naš tajni adut? Zajedno sa našim zaposlenima smo jedna ekipa bez premca. Timski rad, posvećenost i pozitivan stav je recept našeg dugogodišnjeg uspeha.
Preko dve decenije trudimo se da ostvarimo blizak odnos sa našim zaposlenima i da kreiramo prijatnu, sigurnu i pozitivnu atmosferu, gde možemo zajedno da napredujemo i ostvarujemo lične ciljeve.

prva
druga
treca

Upoznajte naše zaposlene

filip

Filip Lukić
Razlozi zbog kojih tvrdim da je dobro raditi u Aksi su:
Zato što radim u kompaniji o kojoj javnost i okruženje imaju pozitivno mišljenje i čije su usluge i proizvodi cenjeni i prepoznatljivi. Zato što radim u timu kojem verujem i koji veruje u mene. Zato što radim posao koji volim i za koji znam da je značajan, što me i podstiče da ga odgovorno obavljam, a koji mi pruža mogućnost da stalno nešto novo naučim i da se razvijam. I zato što Milica nikada ne pojede svoj doručak do kraja, pa on završi kod mene.

mirjana

Mirjana Bogdanović
Razvojni put kojim zakoračite radoznalim korakom, želje za učenjem i razvojem u Aksi vode vas do unapređenja na ličnom i poslovnom planu. Aksa svoje zaposlene na tom putu osnažuje kroz ideje koje usvaja od svojih zaposlenih i samim tim dovodi do unapređenja načina razmišljanja kod svakog od nas. Sveobuhvatan rad je usmeren ka timskim ciljevima, gde nas Aksa spremno podržava i udruženim snagama težimo ka uspehu.
Kao višegodišnji član ovog tima slobodno mogu reći da je dobro raditi u Aksi, jer Vam se pruža mogućnost da pokažete svoje vrednosti i unapredite sopstveno radno okruženje.

emilija

Nataša Stojanović
Da se prijavim na konkurs menadžera radnje koji je tada objavila kompanija Keprom privukao me je poziv mladim, ambicioznim ljudima da se priduže jednom takođe mladom, inovativnom, uspešom timu na njihovom putu ekspanzije, usavršavanja i razvoja.
...i počeci su bili baš takvi, ambiciozni, razvojni, inovativni...7 godina kasnije, bavim se upravljanjem radnjom, timom, živim i promovišem kompanijsku kulturu i njene vrednosti koje se ni po čemu ne razlikuju od mojih ličnih uverenja što smatram pravom srećom u današnje vreme.
Danas, imam stalni tim kojim rukovodim, što ovu poziciju čini posebno zanimljivom i razvojnom, kako za individuu tako i za ostale članove tima. Komunikacija, organizovanje, upravljanje timom daju slobodu u radu, fleksibilnost, saradnju sa različitim tipovima ličnosti. Veštine koje su u stalnom razvoju su liderstvo, upravljanje vremenom i neizostavne komunikacione sposobnosti. Stalnim razvojem ovih veština, otvaraju se mogućnosti za realizaciju daljih i većih ciljeva.
Dobro je raditi u Aksi zato što radim u timu kojem verujem i koji veruje u mene.
Pozitivan stav, poštovanje, fleksibilnost, stabilnost i poverenje su deo moje svakodnevnice. Ovo su elementi koje niko ne može da vam iskomunicira u nekoj ponudi za posao, to su stvati koje osetite onog momenta kada postanete deo tima kakav je tim Keprom Grupe.

Ako ste:

  • Mladi sa ili bez radnog iskustva
  • Posvećeni
  • Ambiciozni
  • Odgovorni
  • Fleksibilni
  • Visoko motivisani
  • Spremni da učite i da se razvijate

Zašto ne biste postali deo Aksinog tima?
Naš dinamičan kolektiv, kroz stalne obuke i treninge, pruža mogućnosti za napredovanje i razvoj karijere.
Ako želite da postanete deo našeg uspešnog tima, u maloprodajnim objektima ili u nekom od odeljenja u našoj centrali ili popunite upitnik koji se nalazi ovde:

Pogledajte otvorene pozicije