AKSA klub - najčešća pitanja

   AKSA klub - najčešća pitanja

Postoje dva načina: Prilikom odlaska u prodavnicu, zaposlenom na kasi možete  zatražiti da Vam se otvori Aksa kartica ili putem našeg website-a popunjavanjem pristupnog formulara. Formular možete popuniti ovde.

Aksa kartica može da se koristi i prilikom online kupovine. Potrebno je da prilikom pravljenja porudžbine na website-u budete registrovani sa mail adrese koja je povezana sa Vašom Aksa karticom.

Molimo Vas da prilikom porudžbine pogledate da li je potencijalni popust automatski evidentiran. Ukoliko nije, pošaljite mail na klub@aksa.rs

Potrebno je da na sledeću mail adresu pošaljete upit: klub@aksa.rs.

Upit treba da sadrži broj Vaše Aksa kartice i mail adresu sa koje se registrujete na www.aksa.rs.

Potrebno je da na sledeću mail adresu pošaljete upit: klub@aksa.rs.

Upit treba da sadrži broj Vaše Aksa kartice i mail adresu sa koje se registrujete na www.aksa.rs.

Potrebno je da na sledeću adresu pošaljete upit: klub@aksa.rs.

Upit treba da sadrži broj Vaše Aksa kartice i mail adresu sa koje se registrujete na www.aksa.rs.

Kao član Aksa kluba u zavisnosti od potrošnje koju ste ostvarili, stičete pravo na određeni popust prilikom naredne kupovine. Tačnu skalu možete poledati na sledećoj lokaciji: https://www.aksa.rs/aksa-klub-osnovni-program. Takođe, najlojalnije članove očekuju posebne pogodnosti.

Na sledećoj https://www.aksa.rs/postanite-clan možete videti elektronsku verziju pristupne izjave za članstvo u Aksa klubu.  Potvrdite saglasnost sa opštim uslovima Aksa kluba i odmah počnite da koristite pogodnosti koje smo za vas pripremili.

Sve kupovine se evidentiraju na Vašoj kartici. Ukoliko Vaše kupovine pređu odgovarajući iznos (koji je definisan skalom popusta na sledećoj lokaciji: https://www.aksa.rs/aksa-klub-osnovni-program) stičete pravo na određeni popust koji ćete moći da koristite prilikom svake kupovine u narednih godinu dana.

Pravo na popust imate već sledećeg dana.

Na sledećoj lokaciji možete proveriti status Vaših kupovina: https://www.aksa.rs/provera-kupovine

Obračunski period u trajanju od jedne godine nije vezan za kalendarsku godinu već se računa od datuma Vaše prve kupovine. Nakon isteka jedne obračunske godine ostvarujete pravo na popust na osnovu svih kupovina u prethodinih 364 ili 365 dana (prestupne godine). Tokom obračunske godine u zavisnosti od iznosa kupovina možete prelaziti u više Nivoe i na taj način ostvariti veće popuste. Takođe, ukoliko iznos ostvarenih kupovina u obračunskom periodu bude manji, možete se vratiti na niži Nivo.

Svaki put kada pređete na viši ili niži Nivo dobićete obaveštenje.

Proverite da li ste nam dostavili kontakt telefon ili e-mail adresu kako ne biste propustili novosti o Aksa klubu.

Aksa kartica važi u svim Aksa prodavnicama, kao i u Aksa Premium prodavnici.

Članstvom u Aksa klubu svaka kupovina se evidentira na kartici i zbirno utiče na visinu popusta koji stičete, kao i na pripadnost odgovarajućem nivou. Bodove na Aksa kartici možete skupljati i koristiti i u Aksi i u Aksa Premiumu.