%
×
dana sati minuta sekundi


Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

20.
May
2022
Biti roditelj

Odmor sa decom zahteva ozbiljnu pripremu. Dugačak je spisak za putovanje, jer se mora misliti na svaku sitnicu. Bez obzira za koju destinaciju se odlučite morate da se dobro pripremite, jer ako to zanemarite, sami sebi ćete napraviti bezbroj problema.

20.
May
2022
Biti roditelj

Naći poklon detetu za prvi rođendan nije jednostavno. Teško je odlučuti koji pokloni za prvi rođendan su odgovorajući. Bez obzira na to, idete ili na proslavu ili tražite poklon za svoje dete, izbor je ogroman.

12.
May
2022
Korisne informacije

Nećete morati da uklanjate tkaninu sedišta i ručno pomerate pojaseve od otvora do otvora da biste podesili visinu pojaseva za ramena. Optimizovani sistem kolica UPPAbaby VISTA V2 / Cruz V2 omogućava podešavanje visine pojaseva bez stepena, što ne zahteva dugotrajno prebacivanje u otvore i samim tim je sve jednostavnije i brže. Ovo je posebno praktično ako sedište dele dvoje mališana različite visine.

10.
May
2022
Razvoj bebe i deteta

Beba u 3. nedelji je period kada vaš mališan ume da prepozna i razlikuje majku u odnosu na druge osobe. Nemojte se iznenaditi ukoliko bebe stara 3. nedelje u ovom periodu stalno plače. Dosta stvari može uticati na to, kao što su grčevi, uznemirenost ili glad.

10.
May
2022
Razvoj bebe i deteta

Treća nedelja novorođenčeta je iza vas. Došla je 4. nedelja bebinog razvoja, koja ujedno predstavlja i prvih mesec dana bebe. U ovom periodu, možete očekivati da se vaša beba prvi put nasmeje. To je sigurno predivan trenutak, koji će vas oduševiti i raznežiti. Beba od mesec dana može sama da podigne glavicu, jer su vratni mišići sve jači,

10.
May
2022
Razvoj bebe i deteta

Pisali smo da u ovom periodu možete očekivati prvi bebin osmeh. Taj osmeh će vam doneti novu energiju i radost koju do sada sigurno niste osetili. Kada dođe peta nedelja bebinog života, vaša beba će podizati glavu i zbog jačih vratnih mišića, uspevaće da drži glavu podignutu. Beba u 5. nedelji života sada duže spava, međutim na to utiče dosta stvari.

28.
Apr
2022
Novosti

Aksa, u istom maniru, nastavlja da deli poklone prvorođenim bebama, na dan rođendana objekata. Naša prodavnica u Zrenjaninu je 19. marta tekuće godine

28.
Apr
2022
Katalozi u Aksi
20.
Apr
2022
Novosti

Aksa, u istom maniru, nastavlja da deli poklone prvorođenim bebama, na dan rođendana objekata. Naša prodavnica u Čačku je 19. marta tekuće godine, obeležila svoj rođendan i tim povodom smo nagradili mamu koja se porodila na taj dan.

01.
Apr
2022
Katalozi u Aksi
10.
Mar
2022
Novosti

Povodom Aksa rođendana, pripremili smo sjajnu ponudu u svim beogradskim prodavnicama!. Od 11.03 do 13.03 očekuje vas neverovatnih 20% popusta na kolica, auto-sedišta, igračke, pelene, odeću i obuću, kozmetiku, hranu za bebe, zdravu hranu, suplemente i tekstilno opremanje.

03.
Mar
2022
Novosti

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo, da smo se 24. februara preselili na novu lokaciju u Kragujevcu, u ulici Kralja Petra I br 23. Organizovali smo bogat program za naše najmlađe i najslađe, uz to smo svi svojim kupcima pripremili pregršt neverovatnih iznenađenja.

21.
Feb
2022
Novosti

Aksa nastavlja da deli poklone na dan rođendana objekata. Ovog puta rođendan je bio prodavnici u Šapcu 8. decembra, pa smo tim povodom nagradili mamu koja se porodila na taj dan.