Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

28.
Apr
2021
Baby Planeta

Stokke je norveška kompanija koja je poznata širom sveta po najboljim rešenjima za decu u svojoj kategoriji.
Svi Stokke proizvodi imaju zajedničku vrednost: da ohrabre razvoj dece i neguju porodične veze.
Deci je potreban osećaj povezanosti kako bi se osećali sigurno i voljeno, podstičući ih da postanu samostalni učenici u životu.

28.
Apr
2021
Baby Planeta

Ovo sedište spada u grupu I/II/III što znači da se u njemu mogu voziti mališani od devet do 36 kilograma. Kako se naslon sedišta podešava po visini i raste sa detetom, sedište prati mališana od devet meseci do čak 12 godina. Nagib naslona sedišta takođe je podesiv u više pozicija, što će mališanu obezbediti maksimalan komfor pogotovo na dužim putovanjima.

21.
Apr
2021
Katalozi u Aksi
15.
Apr
2021
Novosti

Kako bi roditeljima pružili nezaboravno iskusvo i potpuno nov i personalizovan doživljaj kupovine, roditelji iz Novog Sada od 15.04. mogu da uživaju u kupovini u većoj Aksi u TC BIG.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

U 5. nedelji trudnoće kod bebe se formiraju telesni sistemi i važne strukture, kao što su srce, mozak i kičmena moždina. Započinje razvoj posteljice, a srce bebe sada otkucava stabilno, mada ga ultrazvuk možda neće otkriti još nedelju ili dve.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

Dok se još uvek privikavate na činjenicu da ste trudni, u 6. nedelji trudnoće kod vaše bebe se formiraju važni organi, srce počinje da funkcioniše, formiraju se mozak i kičmena moždina, a takođe se pojavljuju i prvi obrisi lica, kao i začeci udova.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

Nalazite se u 2. mesecu trudnoće, a vaša beba (i dalje embrion) raste punom parom. Beba je sada velika oko 1 cm, što odgovara veličini borovnice. U ovoj nedelji se formiraju usta i jezik kod bebe, a bubrezi započinju sa radom.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

Vaša beba sada postaje fetus (zametak), formirani su svi važni organi, uključujući i polne. Vreme je za prvi odlazak kod ginekologa - ultrazvuk kojim će se i zvanično potvrditi trudnoća i tokom koga ćete po prvi put moći da čujete otkucaje srca vaše bebe - ili više beba. Na ovom ultrazvuku možete saznati ukoliko je u pitanju višeplodna trudnoća.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

Čestitamo. Nalazite se u 3. mesecu trudnoće. U 9. nedelji trudnoće kod vaše bebe počinju da se formiraju fini mišići, iako se beba već trza i pomera, proćiće još 4-8 nedelja dok ne počnete da osećate njene pokrete. Kod vas se trudnoća zahuktava i verovatno ćete primetiti prve znake širenja materice.

14.
Apr
2021
Novosti

Aksa nastavlja da deli poklone na dan rodjendana objekata. Ovog puta rodjendan je bio radnji u Krnjači 14.04.2020. Dobitnik je dobio Aksa gift vaučer u iznosu od 5.000 dinara i priručnik za buduće roditelje. 

13.
Apr
2021
Novosti

Aksa nastavlja da deli poklone na dan rodjendana objekata. Ovog puta rodjendan je bio radnji u Subotici 13.04.2020. Dobitnici su dobili Aksa gift vaučer u iznosu od 5.000 dinara i priručnik za buduće roditelje. 

08.
Apr
2021
Biti roditelj

Lajt motiv Jewels of Nature, nove kolekcije brenda Cybex,  predstavljaju tvrdokrilci. Zahvaljujući beskrajnoj raznolikosti i prisutnosti u svim staništima na planet ispirisali su mnoge dizajnere, od Lagerfelda do Mekvina

08.
Apr
2021
Biti roditelj

Ovo sedište spada u grupu 2/3 i odgovara mališanima od 15 do 36 kilograma. Napravljeno prema bezbednosnom standardu ECE R44/04, idealna je kombinacija sigurnosti i udobnosti. 

26.
Mar
2021
Novosti

Kako bi roditeljima pružili nezaboravno iskusvo i potpuno nov i personalizovan doživljaj kupovine, roditelji od 20.03. mogu da uživaju u kupovini u novoj Aksi u SC Stadion na nivou 3

23.
Mar
2021
Srećna trudnica

U četvrtoj nedelji dolazi do izostanka menstruacije, a u telu se razvija dovoljan nivo hCG-a koji može da se registruje na testovima za trudnoću. Vaša beba se definitivno smestila u matericu i time započinje formiranje placente,  a prvenstvena zajednica dve ćelije sada se umnožila u milione ćelija koje vrše pripreme da postanu organi.

19.
Mar
2021
Srećna trudnica

Nalazite se u prvoj nedelji trudnoće, a da još niste ni trudni? Ovo je konfuzno, zar ne? 
Iako ćete najverovatnije začeti tek u 3. nedelji, od prvog dana vašeg menstrualnog ciklusa računa se prva nedelja trudnoće.