Recaro a-s 2/3(15-36kg)MonzaNova2 Xenon blue
RECARO

Recaro a-s 2/3(15-36kg)MonzaNova2 Xenon blue

Šifra artikla: A032558
Barkod: 4031953061028
Recaro je nemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila. Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku odkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sedišta za letelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro auto sedište za decu napravljeno 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dečija auto-sedišta.
  • NSZ
0+ komada na lageru
Proveri dostupnost
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Recaro je nemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila.
Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku odkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sedišta automobila.
Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sedišta za letelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro auto sedište za decu napravljeno 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dečija auto-sedišta.

Recaro a-s 2/3(15-36kg)MonzaNova2 Xenon blue

Bitne karakteristike:
-Za uzrast: 3-12god, odnosno 15-36kg
- Grupa autosedišta: 2/3
- Sedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04

RECARO Monza Nova 2 – sportski dizajn, vrhunska zaštita i napredne funkcionalnosti: impresionira u svakom pogledu. Dodatni „crash“ jastučići i punjenje od pene poboljšavaju držanje glave i položaj kukova, a specijalne ventilirajuće bočne „peraja“ poboljšavaju protok vazduha te ujedno štite od bočnog udarca.
Sedište se u auto može instalirati pomoću pojasa automobila u 3 tače vezivanja te se može koristiti i u automobilima bez Isofix pričvrsnih tačaka.
Komfor: Unikatni pasivni sistem cirkuliacije vazduha RECARO Air Circulation System – ACS.
Ergonomija: visok stepenaj udobnosti zahvaljujući ventilirajućoj prozračnoj peni koja se koristi u automobilskoj industriji
Dodatna sigurnost: naslon za glavu se može podešavati po dubini – u poziciji za spavanje nije ugrožen nivo sigurnosti.
RECARO Sound System: integrisani zvučnici u naslonu za glavu omogućuju individualno uživanje u muzici i dodatan komfor + praktični džep u sedištu za MP3 player
Visoko kvalitetne navlake: sve navlake mogu se skidati i pogodne su za mašinsko pranje do 30°C

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Karakteristika Vrednost
Kategorija Auto sedišta 15-36 kg
Brend RECARO
Godine 3 godine
Pol UNISEX
Boja PLAVA

Slični proizvodi

string(0) ""
string(0) ""