Recaro a-s 2/3(15-36kg)MonzaNova2 Xenon blue
RECARO

Recaro a-s 2/3(15-36kg)MonzaNova2 Xenon blue

Šifra artikla: A032558
Recaro je nemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila. Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku odkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sedišta za letelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro auto sedište za decu napravljeno 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dečija auto-sedišta.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Recaro je nemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila.
Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku odkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sedišta automobila.
Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sedišta za letelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro auto sedište za decu napravljeno 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dečija auto-sedišta.

Recaro a-s 2/3(15-36kg)MonzaNova2 Xenon blue

Bitne karakteristike:
-Za uzrast: 3-12god, odnosno 15-36kg
- Grupa autosedišta: 2/3
- Sedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04

RECARO Monza Nova 2 – sportski dizajn, vrhunska zaštita i napredne funkcionalnosti: impresionira u svakom pogledu. Dodatni „crash“ jastučići i punjenje od pene poboljšavaju držanje glave i položaj kukova, a specijalne ventilirajuće bočne „peraja“ poboljšavaju protok vazduha te ujedno štite od bočnog udarca.
Sedište se u auto može instalirati pomoću pojasa automobila u 3 tače vezivanja te se može koristiti i u automobilima bez Isofix pričvrsnih tačaka.
Komfor: Unikatni pasivni sistem cirkuliacije vazduha RECARO Air Circulation System – ACS.
Ergonomija: visok stepenaj udobnosti zahvaljujući ventilirajućoj prozračnoj peni koja se koristi u automobilskoj industriji
Dodatna sigurnost: naslon za glavu se može podešavati po dubini – u poziciji za spavanje nije ugrožen nivo sigurnosti.
RECARO Sound System: integrisani zvučnici u naslonu za glavu omogućuju individualno uživanje u muzici i dodatan komfor + praktični džep u sedištu za MP3 player
Visoko kvalitetne navlake: sve navlake mogu se skidati i pogodne su za mašinsko pranje do 30°C
Karakteristika Vrednost
Kategorija Auto sedišta 15-36 kg
Proizvođač RECARO
Godine 3 godine
Pol UNISEX
Boja PLAVA
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi