BeSafe a-s iZi Flex Fix i-Size(100 -150 cm),Zelena
BESAFE

BeSafe a-s iZi Flex Fix i-Size(100 -150 cm),Zelena

Šifra artikla: A056995
Autosedište za veću decu sa novim nivoom sigurnosti. BeSafe iZi Flex FIX i-Size je autosedište (booster s naslonom) za decu visine 100-150 cm (dob: 4-12 godina) koja ima izvrsne sigurnosne karakteristike te donosi visoke standarde udobnosti i fleksibilna rešenja koja omogućavaju lako postavljanje i nameštanje sedišta, te vožnju troje dece na zadnjem sedištu automobila. BeSafe iZi Flex FIX i-Size odobren je u skladu s najnovijim propisom UN R129-02 koji je stupio na snagu u junu 2017. godine.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
0,00 RSD
40.999,00 RSD
40.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Ovaj proizvod mozete kupiti i na rate
Neispravno unet broj rata. Mogući broj rata je: 2,3,4,5,6,9
Rata od 0.00 RSD

koristeći kartica ili  kartica kartice kartica .

Vise detalja oko placanja na rate mozete pogledati ovde.

Cena I kalkulator su informativnog karaktera
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Sigurnost i fleksibilnost u jednom autosedištu

BeSafe iZi Flex FIX i-Size prvo je autosedište za veću decu (booster s naslonom) na tržištu koja je potpunosti u skladu sa novim standardima za dečje autosedište UN R129-02. Ovo autosedište pruža značajno veći nivo sigurnosti i zaštite za tello i glavu deteta. Osvojila je prestižnu nagradu “Kind + Jugend Innovation Award” u kategoriji ‘Svet dece na putovanju’.

Superiorna sigurnost

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sistemom s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosedište je odobreno prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sedišta u jedan red u automobilu. Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući deci širok vidik izvan automobila. Sedište nema nepotrebne rogove za navođenje pojasa čime se smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe i povećava sigurnost, a ima potpuno novu međunožnu kopču, inspirisanu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju pojasa u optimalnom položaju na kukovima deteta.

Jedinstvena fleksibilnost prostora

Visina autosedišta može se jednostavno podesiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obe strane sedišta dok dete sedi u njemu. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava 3 autosedišta, odnosno 3 osobe na zadnjem sedištu automobila.

Maksimalna udobnost za dete i praktičnost za roditelje

BeSafe iZi Flex FIX i-Size dizajniran je tako da deci omogućava najveću udobnost s naslonom koji raste s detetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje. Roditeljima praktičnost upotrebe osiguravaju: lako kopčanje deteta, jednostavno postavljanje i modularnost sedišta čiji se naslon prilagođava kako bi pristajao različitim tipovima automobilskih sedišta i prostorima raznih veličina.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Auto-sedište od 100 do 150cm
Proizvođač BESAFE
Godine 4 godine
Pol UNISEX
Uvoznik AKSA D.O.O. BEOGRAD
Web atribut Auto-sedišta od 100-150cm
Zemlja porekla Kina
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi

0,00 RSD
40.999,00 RSD
40.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
2
1