Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

25.
Oct
2021
Srećna trudnica

Veliki dan je sve bliže. Vaša beba, iako vam se čini suprotno se punom parom priprema za dolazak na svet. Njena pluća su u fazi finog razvoja (iako će taj razvoj nastaviti i nakon rođenja), a nervni sistem radi na tome da bude potpuno pripravan za sve ono što je potrebno da zadovolji za život bebe van materice.

25.
Oct
2021
Srećna trudnica

Još vrlo malo vas deli do kraja trudnoće i do potpuno novog početka!  To malo može biti nekoliko dana ili do 3 nedelje ako se vašoj bebi ne žuri da izađe napolje.

21.
Oct
2021
Srećna trudnica

Iako vas deli još samo nekoliko nedelja do kraja, nemojte biti previše nestrpljivi. Ukoliko biste se porodili sada, vaš porođaj bi se i dalje smatrao ranim. Jer, iako su sve krupne faze razvoja privedene kraju, sigurno želite da beba dobije sve ono vreme koje joj je potrebno kako bi se u potpunosti pripremila za dolazak na ovaj svet.

21.
Oct
2021
Srećna trudnica

Čestitamo. Sada ste zvanično ušli u 9. mesec trudnoće. Mesec kada je izvesno da će vaša beba uskoro doći na svet.

Telo bebe i trudnice u 9. mesecu prolaze kroz velike pripreme za porođaj koji treba da usledi - kod bebe se te pripreme sastoje od završnih faza razvoja, dok u telu mame dolazi do dodatnog razmekšavanja ligamenata delovanjem hormona trudnoće zbog čega se mogu osetiti bol u leđima i karlici.

21.
Oct
2021
Srećna trudnica

Još samo 3 nedelje do termina! Vaša beba je sada potpuno spremna za dolazak na svet, a vi? Sada, kada je porođaj tako blizu, vreme je da se podsetite nekih termina koji ukazuju da je isti krenuo.

19.
Oct
2021
Korisne informacije

Nova generacija Pufies Sensitive su visokokvalitetne, mekane poput dečije odeće, hipoalergenske pelene koje pružaju pouzdanu i nežnu negu dečije kože. Njihovi jedinstveni upijajući kanali

19.
Oct
2021
Novosti

Roditelji od 14..10..2021. mogu da uživaju u kupovini u novoj Aksi u Leskovcu. Jedinstveno iskustvo kupovine u novom konceptu Aksa prodavnice može da počne.

06.
Oct
2021
Radno vreme prodavnica
04.
Oct
2021
Zdrava beba, zdravo dete

Na HiPP organskim farmama, životinje su srećne. Uzgoj i ishrana životinja prilagođena je svakoj vrsti, ovo je osnova organskog uzgoja. Zakonski propisi su posebno strogi: hrana mora da potiče sa organskih farmi i ne sme da sadrži antibiotike, sredstva za poboljšanje efikasnosti ili genetski modifikovane sirovine. Odabir najpogodnijih rasa životinja, pružanje mnogo prostora za kretanje, prostrane štale i dovoljno svetlosti takođe doprinose zdravlju i blagostanju životinja.

29.
Sep
2021
Zdrava beba, zdravo dete

Šta ima bitnije od toga da naše bebe budu zdrave,vesele i da dobro napreduju svaki dan? Za bebino zdravo napredovanje, lep dan i miran san potrebna je i kvalitetna i blaga nega njihove osetljive i nežne kože.

23.
Sep
2021
Novosti

Aksa nastavlja da deli poklone na dan rodjendana objekata. Ovog puta rodjendan je bio radnji u Pančevu 23.06.2020. Dobitnica je dobio Aksa gift vaučer u iznosu od 5.000 dinara i priručnik za buduće roditelje. 

22.
Sep
2021
Srećna trudnica

Kada biste mogli da sada vidite svoju bebu kroz stomak, primetili biste da vaša beba do sada ima solidnu količinu kose na glavi i da su njene oči širom otvorene kada je budna. Ono što bi takođe mogli da primetite jeste da su joj šake i prsti u potpunosti razvijeni, da su joj narasli nokti i da tim šakama može da dohvati pupčanu vrpcu ili čak stopalo.

22.
Sep
2021
Srećna trudnica

Vaša beba u 31. nedelji je aktivnija nego ikada. Sve vreme provedeno u budnom stanju beba koristi za usavršavanje refleksa koje je do sada stekla - od hvatanja, gutanja, sisanja i drugih. Sa druge strane, mnoge mame u ovom periodu praktikuju drugu aktivnost, a to je redovno trčkanje do toaleta jer pritisak na bešiku može da bude nešto veći u ovom periodu.

22.
Sep
2021
Srećna trudnica

Vaša beba i vaša stomak i dalje rastu. Za par nedelja, i vi i beba ćete proći kroz konačan rast - možete da očekujete da ćete dobijati oko pola kilograma na nedeljnom nivou od čega će polovina te težine dobijati beba.

22.
Sep
2021
Srećna trudnica

Pripreme za porođaj su u punom jeku, što u vašem telu, što i oko vas. Mnoge mame, ali i buduće tate u ovom periodu prođu kroz takozvani sindrom gnežđenja koji podrazumeva veliku želju da svi detalji u domu budu spremni za dolazak bebe. Ovo je dobra stvar, ali je važno da pazite da se ne preforsirate.

22.
Sep
2021
Srećna trudnica

Još samo 6 nedelja do termina! Deo mama u ovom periodu oseća kao da bi volelo da ima više vremena jer smatra da ima još puno stvari koje bi trebalo da se pripreme pred dolazak bebe. Drugi deo bi voleo da porođaj bude što pre…