Igračke za decu - Dečije igračke | HIPP

po strani
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Proizvođač
Prikažite više
Izdvajamo
Prikažite više
hipp
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Dečije igračke

Igra i igračke za decu su jedan od najvažnijih elemenata razvoja svakog deteta. Igra nije uvek “samo” igra, igračke za decu imaju dublji smisao – razvojni značaj, emotivni i kognitivni podsticaj. Igračke za decu su pokretač na maštanje i prijatelj za spavanje.

Uz razne igračke za decu, deca mogu da maštaju raznorazne igre. Za same dečije igračke gde im nije potrebno upustvo, deca će pokušati da se sami snađu i na taj način pospešuju svoj razvoj. Omljena dečija igračka bez koje dete ne želi da spava, razvijaće emocije kod deteta.

 I pored toga što postoje dečije igračke koje govore, nemojte zaboraviti da ništa ne može zameniti pravu komunikaciju. Zbog komunikacije, potrebno je da se neki put roditelji uključe u samu igru i upoznaju se sa igračkama za decu.

Uvek je pitanje šta deca tačno žele, dok mame i tame trebaju da se raspitaju šta igračka za dete zaista radi i koliko pomaže pri razvoju deteta.

Aksa u svom asortimanu ima širok izbor igračaka za decu svih uzrasta sa preko 1500 igračaka za dečake i devojčice brendova Chicco, Sluban, Rastar, Lego, Win Fun, Fisher Price i mnogi drugi.

Igračke za devojčice

Izbor igračaka za devojčice može da istakne interesovanje devojčice od malih nogu. Na početku, igračka za devojčice je najbolji prijatelj za spavanje. Odabirom svoje lutke, igračka za devojčice će podstaknuti dete da razvija komunukacione veštine i emocije.

Sama lutka tokom igre može biti gladna, pa je potrebna igračka za devojčice koja može da pripremi hranu. Barbika ili Ken ne mogu da idu neisplegani u grad, tako da je potrebna igračka za devojčice koja će ih spremiti za izlazak. Tokom šetnje sa mamom I tatom I omiljena lutka mora da krene sa vama, zato su vam neophodna kolica. Zato su potrebna kolica kao igračka za devojčicu kojom će se lutka prevoziti.

Aksa u svojoj ponudi ima preko 500 igračaka za devojčice svih uzrasta brendova Barbie, Magaza, Creative Toys, Nattou i mnogi drugi.

 

 Igračke za dečake

Prva asocijacija igračaka za dečake su automobili. Pored trka koje mogu da se vode, velika mašta može da se upotrebi I sa ostalim igračkama za dečake. Veliki broj igračaka za dečake jesu njihovi heroji iz crtanih filmova, sa kojim mogu da nastave pustolovine iz crtaća. Kocke ili puzzle kao igračke za dečake podstiči razvoju. Koš koji je namenjen dečacima za igru, pospešuje motoričke sposobnosti deteta. Igračke za dečake mogu da podstaknu decu njihovim interesovanjima, odabrom policajca, bagera, formule, helikoptera ili doktora koji leči.

Aksa u svojoj ponudi ima preko 500 igračaka za dečake svih uzrasta brendova HK Mini, Wave Races, Pocket Titans, Cigioki, Maisto i mnogi drugi.

Igračke zauzimaju posebno mesto kod dece. Dečije igračke smatraju se važnim segmentom prilikom odrastanja i razvoja tokom detinjstva. Aksa u svojoj ponudi ima različite vrste igračaka, kao što su plišane igračke, drvene i edukativne igračke za decu. 

Igračke za decu pospešuju motoriku, zato se preporučuje da od najranijih dana igračke budu sastavni deo dečije svakodnevnice. Prilikom odabira igračaka birajte one koje su u skladu s njihovim uzrastom. Aksa nudi najzanimljivije igračke za decu, kao što su:

Makete automobila, brodova i aviona
Akcione figure
Razne lutke za devojčice
Metalne autiće
Muzičke igračke
Društvene igre - Monopol, Ne ljuti se čoveče i druge.
Igračke na naduvavanje
Razna vozila

Osim pomenutih dečijih igračaka, obuhvatamo igračke za dečake i igračke za devojčice. Igračke utiču na samopuzdanje kod dece i uče ih odgovornosti. Za aktivniju decu najbolje je da odaberete igračke koje podstiču njihovu kreativnost i okupiraju ih duži vremenski period. 

Decu možete naučiti mnogim stvarima kroz igru, a nije na odmet i da im se pridružite. Bilo da su edukativne, plišane, drvene ili neke druge, igračke za decu su nešto najbolje što možete pružiti vašem mališanu.