Fitaky atopic baby negujuća krema 65 mL
FITAKY

Fitaky atopic baby negujuća krema 65 mL

Šifra artikla: A045757
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Zeleni kutak

Zeleni kutak je posebna kategorija u Aksi gde možete pronaći proizvode od recikliranog I obnovljivog materijala, organske proizvode i bez glutena.

Fitaky atopic baby umirujuća krema 65ml Fitaky atopic baby umirujuća krema namenjena je nezi beba i dece osetljive kože sklone atopiji (ekcemu) i  umirivanju suve kože sklone peckanju, svrabu i perutanju.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
0,00 RSD
1.760,00 RSD
1.760,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 KOM
2
1
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Fitaky atopic baby umirujuća krema 65ml
Fitaky atopic baby umirujuća krema namenjena je nezi beba i dece osetljive kože sklone atopiji (ekcemu) i  umirivanju suve kože sklone peckanju, svrabu i perutanju.
Fitaky atopic baby umirujuća krema namenjena je nezi beba i dece osetljive kože sklone atopiji (ekcemu) i  umirivanju suve kože sklone peckanju, svrabu i perutanju.

– sastoji se od isključivo prirodnih pažljivo izabranih sastojaka koji deluju protivupalno i utiču na obnavljanje izitirirane kože sa prisutnim simptomima atopijskog dermatitisa.
– koristi se za regeneraciju suve i dehidrirane kože, umirenju svraba, crvenila i iritacija
– sprečava isušivanje i perutanje kože, vraća joj vlagu i elastičnosti i čini je mekom i glatkom
– ne sadrži ni jedan sitetički sastojak
– sem sintetičkih sastojaka (mineralnih ulja, petroleja, parafina, mirisa, parfema) ne sadrži ni prirodne komponente koje su potencijalni iritansi i alergeni za najosetljivije:
– etarska ulja i sastojke koji su poreklom od etarskih ulja, a koji su potencijalni alergeni: limonene, linalool, geraniol, citral, tako da je pogodno za novorođene bebe i bebe sa vrlo osetljivomkožom i kožu koja je sklona alergijama, atopijskom dermatitisu i ekcemu.
– krema je nut-free – ne sadrži ulja koštunjavih plodova (ulja badema – najčešće prisutno u uljima za bebe, lešnika, oraha, kikirikija) pa ga mogu koristiti bebe i deca koja su alergična i intolerantna na koštunjavo voće.
– žuti neprečišćeni pčelinji vosak

Ulja suncokreta, kokosa, žutog noćurka, ši buter, skvalan, koloidni ovas i moćno ulje biljke nim su sastojci koji pokazuju izvrsnima za tretiranje kože koja je sklona atopiji.

Ulje žutog noćurka, smatra se najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina koje jača narušena elastična svojstva kože i zaceljuje, a ši buter hrani i stvara zaštitni film na koži

Skvalan je ulje je veoma kompatibilno sa kožom jer je prirodno prisutan u hidro lipidnom sloju kože (u koncentraciji od 12%). Specifičan je po tome što izuzetno lako i brzo prodire kroz kožu, superiorno je hidrira i čini je elastičnom.

Koloidni ovas regeneriše suvu i ispucalu kožu atopičara, ima antiinflamatorno i antihistaminsko dejstvo i formira zaštitni sloj na koži koji jača prirodnu otpornost kože i smanjuje simptome nelagode i iritacija na koži. Film koji koloidni ovas ostavlja na koži zaustavlja gubitak vode, čuva vlagu i sprečava da se koža suši, peruta i puca.

Ulje biljke nim ima jako antibakterijsko i snažno protivupalno dejstvo. Brzo umiruje tegobe, sprečava razvoj infekcija i zaceljuje nadraženu kožu zbog čega snažno utiče na povlačenje promen na koži sklonoj atopiji i smirivanja svraba i peckanja. Prirodni E vitamin regeneriše i ima odlične antioksidativne, hidratantne i umirujuće osobine.

– Krema je namenjena nezi tela i lica
– Posebno formulisana za bebe i decu sa atopičnom kožom sklonom crvenilu i iritacijama
– Ne sadrži vodu čime sprečava razvoj bakterija i gljivica
– Ne sadrži ni jedan sintetički sastojak
– Bez boja i dodatih parfema i mirisa
– Bez konzervansa - ni prirodnih
– Ne sadrži ni jedan sintetički sastojak
– Ne sadrži potencijalne alergene: etarska ulja i sastojke koji su poreklom od etarskih ulja – limonene, linalool, geraniol, citral
– Nut-free – ne sadrži ulja koštunjvog voća (badem, lešnik, kikiriki, orah) – odgovara deci sa alergijom i hipersenzibilnošću na koštunjavo voće – Ne sadrži konzervanse - ni one prirodnog porekla

Sastav/INCI: ulje suncokreta/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, ulje kokosa/Cocos Nucifera (Coconut) Oil, ulje noćurka/Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, pčelinji vosak/Cera alba, ši buter/Butyrospermum Parkii Butter/(Shea Butter), skvalan/Squalane, koloidni ovas/(Organic Avena Sativa (Oat) Kernel Flour), ulje nima/Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, prirodni E vitamin/Tocopherol.

Ne sadrži: kortikosteroide, naftne derivate (mineralna ulja, petrolej, parafin), konzervanse, parabene, fenoksietanol, silikone, boje, mirise, parfeme, ftalate, žuti neprečišćen pčelinji vosak, etarska ulja i sastojke koji su poreklom od etarskih ulja – limonene, linalool, geraniol, citral, ulja plodova koštunjavog voća (ulja badema, lešnika, oraha, kikirikija) i sastojke koji su maskirani i nisu prikazani na deklaraciji.

Način upotrebe: Nakon kupanja na osušenu ili blago vlažnu kožu zahvaćenu iritacijom nežno u tankom sloju naneti Fitaky atopic baby umirujuću kremu na bebinu kožu. Kremu koristiti najmanje 2 puta dnevno. Po potrebi i češće. Broj mazanja kreme u toku dana nije ograničen i preporuka je da se maže u skladu sa potrebama i stanjem kože.
*Ne koristiti u slučaju alergije na bilo koji od sastojaka.
Vegetarijanski proizvod
Nije testiran na životinjama

Pakovanje:65ml
Karakteristika Vrednost
Kategorija Kreme za lice i telo
Proizvođač FITAKY, FITAKY d.o.o.
Godine 0 meseci
Zemlja porekla Srbija
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ziaja baby krema 50ml Krema za bebe i decu od rođenja. Svojom veganskom i hranljivom f...
359,00 RSD
Kupi
Sačuvano u omiljne
GAMARDE Baby umirujuća krema za osetljivu kožu 40 ml - Hipoalergijski proizvod koji umi...
1.299,00 RSD
Ušteda 560,00 RSD
1.859,00 RSD
Kupi
Sačuvano u omiljne
GAMARDE Baby negujuća krema za lice i telo100 ml - Hipoalergijski proizvod koji hidrira...
1.145,00 RSD
Ušteda 494,00 RSD
1.639,00 RSD
Kupi

Dopunite outfit

Sačuvano u omiljne
Maramice A072052
Dostupno odmah
Prosecna ocena:
glas
1
Pampers baby vlazne maramice Harmonie New Born4x46 Pampers baby vlazne maramice Harmonie N...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
869,00 RSD
Kupi
0,00 RSD
1.760,00 RSD
1.760,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
2
1