Novosti

Aksa od sada i u Leskovcu: Nova prodavnica otvorena u TC Sajam

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da smo u četvrtak, 14. oktobra svečano otvorili još jednu Aksu, ovoga puta u Leskovcu.

Sada će svi Leskovčani u svom gradu imati priliku da pazare proizvode za bebe i decu u Aksinoj prodavnici koja se nalazi u TC Sajam u ulici Koste Stamenkovića 21, zbog čega se mi neizmerno radujemo.

Zanimljive aktivnosti i vredne nagrade na otvaranju

Kako bi svečano proslavila otvaranje još jedne prodavnice i svojim kupcima omogućila nezaboravan doživljaj, Aksa je na dan otvaranja prodavnice u Leskovcu pripremila pregršt iznenađenja.

Za najmlađe posetioce organizovan je face painting pa su se oni najčešće „prerušavali“ u super junake iz njihovih omiljenih crtanih filmova, a imali su priliku i da se druže sa našim Lillo i Pippo maskotama. Na samom ulazu u prodavnicu posetioci su mogli da se oprobaju i u „točku sreće“ i osvoje korisne Baby Spa proizvode, a oni koji su među prvima obavili nabavku u našoj najnovijoj Aksi dobili su i vredne poklone: kolica, igračke, punjene posteljine, torbe, kadice, pelene...

Pokloni od Akse za bebe rođene u Leskovcu na dan otvaranja

Najveće iznenađenje povodom otvaranja naše najnovije prodavnice usledilo je naknadno!

Naime, Aksa poklonima smo obradovali mame i tate svih beba koje su na dan otvaranja naše prodavnice rođene u Leskovcu, a rođene su čak tri bebe čiji su roditelji svoje poklone preuzeli u našoj novootvorenoj prodavnici  u TC Sajam.

Veliki planovi za narednu godinu

Svako novo otvaranje Akse donosi i nova pitanja naših vernih potrošača – kada će se otvoriti Aksa u gradovima u kojima je sada nema. I drago nam je zbog tolikog interesovanja.

U narednoj godini imamo u planu otvaranje novih prodavnica širom Srbije, zato pratite naš sajt, Facebook i Instagram nalog kako biste stalno bili u toku sa novitetima koje vam pripremamo.

Do tada, sve proizvode možete potražiti na našem online shopu.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći