Novosti

Nešto malo drugačije: Nova Aksa Premium prodavnica od 1. jula u Galeriji!

Od subote, 1. jula u Galeriji, najvećem tržnom centru u regionu možete posetiti novu Aksa Premium prodavnicu u Beogradu, na adresi Bulevar Vudroa Vilsona 14 u Beogradu. 

Aksa Premium se izdvaja po selektovanoj ponudi premium brendova, a u VIP kutku možete iskusiti pravi premium doživljaj kupovine. 

U Premiumu vas čekaju limitirane serije određenih brendova kao što su Stokke, Cybex, Leclerc, kao i brendovi koji nisu dostupni u Aksi, poput brendova Liewood, iCandy, BonTonToys, Miffy, Wishbone, Natruba i raznih drugih brendova igračaka, odeće i obuće i opreme za bebe i mame.

Aksa Premium i na online adresi

Pored lokacije u Galeriji, Aksu Premium možete pronaći i online na adresi aksapremium.rs.

U Aksi i Aksa Premiumu su aktuelne različite akcije, pa tako sve Aksa Premium akcije možete pogledati na Aksa Premium sajtu, a one će uvek biti istaknute i u Aksa Premium prodavnici.  S druge strane, akcije koje su aktuelne u Aksi možete pogledati na aksa.rs, kao i u Aksa prodavnicama.

Iskusite premium doživljaj kupovine

Baš kao i u Aksi, i u Aksi Premiumu možete pronaći sve na jednom mestu za vašu bebu - od kozmetike, preko odeće, obuće, igračaka, pa sve do kolica, auto-sedišta i ostale opreme za bebe.

I u Aksi Premium ulažemo u edukaciju zaposlenih, pa su tako svi prodavci kolica i auto-sedišta obučavani na brojnim specijalizovanim edukacijama od strane stručnih mentora, kako bi što bolje mogli da predstave karakteristike i prednosti proizvoda i pomognu potrošačima da donesu pravi izbor.

Poznati na otvaranju Akse Premium

Na otvaranje Akse Premium u Galeriji dočekali smo brojne poznate ličnosti i medije, poput glumice i voditeljke Marijane Mićić, voditeljki Jelene Petković, Tijane Price, Tijane Milutinović i Marije Egelje, tekvondistkinje Milice Mandić, pevačice Ivane Pavković i mnogih drugih.

Popust povodom otvaranja Akse Premium

Kako bismo proslavili Aksu Premium u Galeriji na pravi način, u subotu i nedelju, 1. i 2. jula smo posetioce Akse Premium obradovali sa 15% popusta prilikom kupovine u našoj novoj prodavnici.

Aksa Premium je prilagođena svim potrošačima koji žele da dožive premium doživljaj kupovine, a uskoro pripremamo i neka nova iznenađenja! Do tada, pratite nas na društvenim mrežama!

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći