Biti roditelj

Prvi rođendan bebe. Pokloni, torte i dekoracija

Naći poklon detetu za prvi rođendan nije jednostavno. Teško je odlučuti koji pokloni za prvi rođendan su odgovorajući. Bez obzira na to, idete ili na proslavu ili tražite poklon za svoje dete, izbor je ogroman. Međutim, postoje ideje za poklon za prvi rođendan koje se izdvajaju od ostalih, a možete napraviti i svoju gift-listu.

Ovo nisu jedine opcije za poklon bebi za prvi rođendan, samo su neki od predloga koji su se pokazali izuzetno popularnim i traženim od strane roditelja. Osim biranja poklona, tu je i organizacija rođendana kod kuće koji traži dobru pripremu.

Torte za prvi rođendan

Dečije torte za prvi rođendan je element bez čega se ne može. Danas u ponudi možete naći veliki izbor različitih torta. Torte za prve rođendan dostigle su takav nivo, da osim ukusa oduzimaju dah i svojim izgledom. Na raspolaganju su vam torte za prvi rođendan za dečake, kao i torte za prvi rođendan za devojčice.

Mi vam donosi nekoliko ideja, nadamo se da će vam poslužiti kao inspiracija.

Dekoracija za prvi rođendan

Baloni za prvi rođendan su najčešća dekoracija za rođendan. Pored toga, tu su različiti cvetni aranžmani i lampice koje mogu biti dodatne ideje za dekoraciju za prvi rođendan. Za prvi rođendan bebe možete se odlučiti za tematsku dekoraciju. To je samo jedna od mogućnosti dekoracija dečijih rođendana, one mogu da budu elegantne, vesele ili šarene.

Kakva god da bude dekoracija za prvi rođendan, važno je da budete u veselom društvu i prijatnom okruženju.

Pozivnice za prvi rođendan

Kako da nam dođu brojni gosti, ako nismo spremili pozivnice za prvi rođendan? Dečije pozivnice za rođendan mogu biti raznih motiva, od crtanih junaka do motiva vezanih za prvi rođendan bebe.

Ponekad nam nije lako da osmislim tekst za pozivnice za prvi rođendan, a isto važi i kada nam je potrebna čestitka za prvi rođendan. O tome više nema razloga da brinete, jer postoje alati koji će vam pomoći da osmislite najslađu poruku.

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara