Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/aksa.rs/public_html/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

24.
May
2021
Radno vreme prodavnica
20.
May
2021
Srećna trudnica

Nalazite se u 11. nedelji trudnoće. Vaše telo radi danonoćno da potpomogne razvoj bebe, ali i placente koja se još nije u potpunosti formirala. Progesteron se luči pojačano kako bi potpomogao ovaj razvoj, ali vam istovremeno zadaje i stomačne probleme poput nadimanja i usporenog varenja.

20.
May
2021
Srećna trudnica

Čestitamo. Pri kraju ste prvog trimestra trudnoće. U narednim danima očekuje vas detaljan ultrazvučni pregled kod ginekologa, kao i dabl test. Kod bebe se i ove nedelje odvijaju veoma značajne stvari

20.
May
2021
Srećna trudnica

Čestitamo! Sa 13. nedeljom trudnoće zašli ste u drugi trimestar. Ovaj trimestar označava i najbezbrižniji period - sve te nelagode koje ste možda ranije osećali sada nestaju, a tu je i važno saznanje da je opasnost od odbacivanja ploda u najvećoj meri iza vas.

20.
May
2021
Srećna trudnica

U 14. nedelji trudnoće vaša beba već može da pravi grimase lica i da se osmehuje. U ovoj nedelji već su jasno izdvojeni i polni organi što znači da od sada postoji šansa da saznate pol vaše bebe tokom ultrazvučnog pregleda. Još jedna karakteristika u razvoju ploda u 14. nedelji trudnoće je rast dlake - obrva, kose i dlaka širom tela.

12.
May
2021
Srećna trudnica

U 10. nedelji trudnoće vi ste zapravo u 2. nedelji 3. meseca trudnoće. Preostalo vam je još 6 meseci do porođaja.

U ovoj nedelji stomak vaše bebe počinje da proizvodi digestivne sokove, a bubrezi produkuju sve veće količine urina. Takođe, u 10. nedelji trudnoće kod bebe počinju da se formiraju kosti i hrskavica. Kolena i zglobovi sve više poprimaju budući oblik, dok laktovi i ruke već funkcionišu. 

28.
Apr
2021
Baby Planeta

Stokke je norveška kompanija koja je poznata širom sveta po najboljim rešenjima za decu u svojoj kategoriji.
Svi Stokke proizvodi imaju zajedničku vrednost: da ohrabre razvoj dece i neguju porodične veze.
Deci je potreban osećaj povezanosti kako bi se osećali sigurno i voljeno, podstičući ih da postanu samostalni učenici u životu.

28.
Apr
2021
Baby Planeta

Ovo sedište spada u grupu I/II/III što znači da se u njemu mogu voziti mališani od devet do 36 kilograma. Kako se naslon sedišta podešava po visini i raste sa detetom, sedište prati mališana od devet meseci do čak 12 godina. Nagib naslona sedišta takođe je podesiv u više pozicija, što će mališanu obezbediti maksimalan komfor pogotovo na dužim putovanjima.

21.
Apr
2021
Katalozi u Aksi
15.
Apr
2021
Novosti

Kako bi roditeljima pružili nezaboravno iskusvo i potpuno nov i personalizovan doživljaj kupovine, roditelji iz Novog Sada od 15.04. mogu da uživaju u kupovini u većoj Aksi u TC BIG.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

U 5. nedelji trudnoće kod bebe se formiraju telesni sistemi i važne strukture, kao što su srce, mozak i kičmena moždina. Započinje razvoj posteljice, a srce bebe sada otkucava stabilno, mada ga ultrazvuk možda neće otkriti još nedelju ili dve.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

Dok se još uvek privikavate na činjenicu da ste trudni, u 6. nedelji trudnoće kod vaše bebe se formiraju važni organi, srce počinje da funkcioniše, formiraju se mozak i kičmena moždina, a takođe se pojavljuju i prvi obrisi lica, kao i začeci udova.

14.
Apr
2021
Srećna trudnica

Nalazite se u 2. mesecu trudnoće, a vaša beba (i dalje embrion) raste punom parom. Beba je sada velika oko 1 cm, što odgovara veličini borovnice. U ovoj nedelji se formiraju usta i jezik kod bebe, a bubrezi započinju sa radom.