Superior kakao prah criollo 150g
SUPERIOR

Superior kakao prah criollo 150g

Šifra artikla: A042891
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Zeleni kutak

Zeleni kutak je posebna kategorija u Aksi gde možete pronaći proizvode od recikliranog I obnovljivog materijala, organske proizvode i bez glutena.

Just superior kakao prah criollo 150g
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Just Superior kakao prah pripada sorti Criollo, iz Perua, jednoj od najcenjenijih na svetu. Za vas smo pronašli peruanskog proizvođača, koji decenijama direktno sarađuje sa istim malim plantažama organskog kakaoa, i posluje po principima pravedne trgovine (’fer trade’), što je za očuvanje pravog kakaoa u svetu od ključnog značaja. Just Superior je usko specijalizovan za kakao, i nudi vam isključivo proveren i najkvalitetniji kakao jedinstvenog porekla. Naš kakao je sušen na suncu, pažljivo fermentisan a tokom obrade provereno ne prelazi visoke temperature. Time se obezbeđuje očuvanje svih nutritivnih vrednosti i zdravstvenih benefita koje ova biljka u svom izvornom stanju pruža, a koje se u uobičajenim procesima prerade znatno narušavaju.
Naš Criollo karakteriše izuzetan ukus, svojstven samo autentičnom Criollu, čak i kada ga probate kao čist prah, što je izuzetno retko kod uobičajenih organskih kakao prahova.
Razlog za to leži u jedinstvenom poreklu, sorti i procesu proizvodnje.
Autohtone sorte kakao prahova koje su pažljivo procesirane dokazano imaju pozitivan uticaj na ljudsko zdravlje i raspoloženje. Međutim nije svaki kakao isti, pa samim tim ni njegov blagotvoran uticaj.
Sastojci: 100% organski kakao prah iz Perua
Karakteristika Vrednost
Kategorija Dodaci ishrani
Proizvođač SUPERIOR
Vrst.arti ORGANSKO
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi