Granum chia seme organik 250g
GRANUM

Granum chia seme organik 250g

Šifra artikla: A043025
Aksa klub dodatni popust

Visina popusta uz loyality karticu zavisi od nivoa članstva u Aksa klubu.

Zeleni kutak

Zeleni kutak je posebna kategorija u Aksi gde možete pronaći proizvode od recikliranog I obnovljivog materijala, organske proizvode i bez glutena.

Granum organsko chia seme je odličan izvor Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina, minerala (posebno kalcijuma, gvožđa i magnezijuma), vitamina, proteina, vlakana i antioksidanata.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Čija je odličan izvor Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina, minerala (posebno kalcijuma, gvožđa i magnezijuma), vitamina, proteina, vlakana i antioksidanata. Ne sadrži holesterol, gluten ni kazein. Čija seme je postan proizvod. Preporučena količina je 3-5 kašičica (do 15g) čija semenki na dan. Čija seme je vrlo blagog i prijatnog ukusa. Primena mu je raznovrsna. Može da se blendira u hranljive napitke i pudinge, posipa po čorbama od povrća, energetskim pločicama ili laganim, vitaminskim salatama... Preporučljivo je semenke prethodno potopiti 15 minuta u vodi, biljnom mleku ili nekom drugom napitku zbog lakšeg varenja i pružanja osećaja sitosti.
Sastav: 100% chia seme*
*sertifikovanog organskog porekla
Karakteristika Vrednost
Kategorija Dodaci ishrani
Proizvođač GRANUM
Vrst.arti ORGANSKO
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi