Balanserro bike, plavi
BALANSERRO

Balanserro bike, plavi

Šifra artikla: A058450
20% igracke odeca obuca

POPUST SE OBRAČUNAVA U KORPI!

Dečiji balans bicikl četvorotočkaš namenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama u željenom smeru dok sedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dete da se prevrne i padne u toku vožnje.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Balans bajk na dva točka namenjen za vožnju i zabavu dece. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama u željenom smeru dok sedi na njemu. Poseduje karbonski ram, gvozdenu upravljačku dršku sa zaštiitnim delom od čvrste plastike i rukohvate od mekane gume kako bi se sprečilo isklizavanje iz dečje ruke prilikom vožnje. Materijal stuba sedišta za podešavanje upravljača i sedišta je takođe čvrste, gvozdene strukture. Udobno sedište je presvučeno mekom kožom. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbednost deteta dovedena na maksimum. Felne su metalne. Odlično sredstvo za vežbe balansa i koncentracije kod dece. Sa balanse bike-om dete će samo naučiti da drži ravnotežu na dva točka, pa će prelazak na bicklu sa pedalama biti dosta lakši. Dim.pakovanja: 55 x 16 x 30 cm.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Guralice za bebe i tricikli za decu
Proizvođač BALANSERRO
Godine 2 godine
Pol dečaci
Uvoznik KEPROM DOO BEOGRAD
Zemlja porekla Kina
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi