Mercedes Benz guralica GL63 AMG, crna
PSB TOY

Mercedes Benz guralica GL63 AMG, crna

Šifra artikla: A060245

Fenomenalna Mercedes benz guralica, modernog dizajna i atraktivnog izgleda. Odlična višenamenska igračka sa kojom će se dete dugo igrati. Pogodna za indoor i outdoor igru.

Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć

Fenomenalna Mercedes benz guralica, modernog dizajna i atraktivnog izgleda. Pokreće se mehanički i to uz pomoć odraslih koji upravljaju guralicom uz pomoć drške sa zadnje strane ili je dete samostalno pomera guranjem nogama. Poseduje mnoštvo svetlećih i zvučnih efekata koji se aktiviraju pritiskom dugmića na tabli guralice, a rade na baterije. Priključak za USB omogućava da dete uživa u omiljenoj muzici kod kuće, u parku, dvorištu... Drška sa zadnje strane se skida, kao i rukohvati, a guralica poseduje i funkciju klackalice jednsotavnim aktiviranjem dodataka sa donje strane vozila. Udobno sedište je izrađeno od kvalitetne eko kože. Odlična višenamenska igračka sa kojom će se dete dugo igrati. Pogodna za indoor i outdoor igru. Dim. proizvoda: 67 x 28.5 x 38,5 cm. Baterija: 6V 4,5AH, opciono.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Guralice za bebe i tricikli za decu
Proizvođač PSB TOY
Godine 18 meseci
Pol UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi