Rastar Range Rover Evoque - akumulator RC
RASTAR

Rastar Range Rover Evoque - akumulator RC

Šifra artikla: A013824
Realistična licencirana kopija Range Rover-ovog Evoque modela • Jednostavno upravljanje putem ručnog daljinca omogućiće Vašem mališanu sate uživanja. • Roditelji mogu voziti automobil koristeći ručni daljinac ili Vaše dete može upravljati pedalom za nogu i volanom.
Jer mi cenimo svoje kupce
Jer mi cenimo svoje kupce
Najbolji odnos cene i kvaliteta
Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Pogledajte video uputstvo kako kupiti proizvod.
Proveri dostupnost
Pomoć
Obradujte svog mališana i počastite ga impresivnom vožnjom u Range Rover Evoque automobilu! Automobil marke Range Rover Evoque je licencirano vozilo poznatog brenda RASTAR. Omogućava samostalnu vožnju deteta ( uz pomoć akumulatora ), kao i radio-kontrolisanu vožnju od strane roditelja i to putem daljinskog upravljača na baterije. Moderan, atraktivan, sa svim glavnim funkcijama pravog automobila - LED farovi, prednje i zadnje svetlo, funkcije kretanja napred i nazad, skretanje levo i desno, zaustavljanje, dve brzine kretanja, vrata se otvaraju ručno. Vrlo je okretan i stiže na svako mesto na koje dete želi upravljajući njime uz pomoć pedale i volana vozila ili mu u tome pomažu odrasli - upravljajući automobilom putem daljinskog upravljača. Ovaj automobil predstavlja realno prikazano vozilo Range Rover Evoque sa detaljno prenesenim izgledom - i spoljašnjosti i unutrašnjosti. Točkovi su izrađeni od mekane gume, a retrovizori od materijala koji se ne može lako oštetiti.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Igračke i vozila za dvorište i plažu
Proizvođač RASTAR
Godine 3 godine
Materijal PLASTIKA
Pol dečaci
Zamena artikla

Mogućnost zamene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželeli da zamenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovde detaljnije.

Besplatna dostava

Mogućnost besplatne isporuke! Cena isporuke za porudžbine veće od 3.500,00 din. je besplatna. Cenu isporuke jeftinijih porudžbina pogledajte ovde.

Slični proizvodi